Ma 4.4 klo 18.00-19.00, Liikunta-rakennus, Rytmiikkasali

Hyvinvointiviikon tehojumppana ja todellisena hikitreeninä tulee toimimaan Umoven Jani-Petteri Ryssyn ohjaama bodycombat-tunti! Bodycombat on hauska tunti, jossa tehdään erilaisia lyönti- ja potkusarjoja mukaansatempaavan ja innostavan musiikin tahtiin. Siitä löytyy vaikutteita niin nyrkkeilystä, taekwondosta, karatesta, capoeirasta kuin muy thaista. Tunti sopii jokaiselle, joka haluaa päästä kunnolla irrottelemaan!

Bodycombatin tapainen tehotreeni voi olla monelle meistä kaikista toimivin tapa saada heitettyä aivot narikkaan sekä irtaantua arjesta. Myös kokemus siitä, että on ylittänyt itsensä tunnilla voi saada aikaan erityisen voimaantuneen tunteen sekä tietynlaista ylpeyttä siitä, että “hei vitsit jaksoin hyvin”.
Bodycombatin suola onkin se, että siinä ei voi koskaan olla täydellinen. Näin ollen ei ole myöskään väliä, että oletko käynyt useasti bodycombat-tunneilla vai oletko ensikertalainen. Jokainen bodycombat on niin sanottu taisto itseään vastaan, missä päästään laittamaan itseään äärirajoilleen ja olemaan hetkessä. Näin ollen jokainen taitotasostaan riippumatta on tervetullut mukaan tunnille!

Tunnin osallistujamäärä on 30. Ilmoittautuminen avataan ma 28.3. klo 12.

Ilmoittaudu tästä