Oletko kiinnostunut yhteisöllisyyden kehittämisestä ja kulttuurien kohtaamisesta? Kaipaatko kokemusta kotikansainvälistymisestä ja työskentelystä monikulttuurisessa ympäristössä? Jos vastasit kyllä, meillä on hyviä uutisia juuri sinulle! 

Rekrytoimme luottamustoimeen ryhmänvetäjää, jonka vastuulla on koota yhteen aktiiveja suunnittelemaan ja toteuttamaan kansainvälistä yhteisöllisyyttä kehittävää toimintaa. Ryhmänvetäjän tehtävänä on lisäksi johtaa vapaaehtoisryhmää ja huolehtia toiminnan raportoinnista. Vapaaehtoisryhmän tarkoituksena on järjestää vuoden mittaan erilaisia tapahtumia, jotka tuovat yhteen JYYn kansainvälistä ja suomalaista jäsenistöä. Ryhmä on avoin kaikille kiinnostuneille ja sille on oma budjettinsa.   

Edellytämme hakijalta:  

  • Kiinnostusta kansainvälisyyteen ja yhteisölliseen kehittämiseen 
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa 

Eduksi katsotaan:  

  • Johtamis- ja projektinhallintataidot
  • Kokemus viestinnästä 

Ryhmänvetäjän toimeen tarjotaan koulutus. Apuna ryhmänvetäjällä on JYYn kansainvälisten asioiden sektori. Toimi kestää tammikuusta 2023 alkaen vuoden loppuun ja vuosittainen palkkio on 750€. Toimita motivaatiokirjeesi ansioluetteloineen sähköisenä versiona osoitteeseen kv-asiantuntija@jyy.fi 9.12. klo 9 mennessä otsikolla “Hakemus kansainvälisen yhteisöllisyyden ryhmänvetäjäksi”. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. 

Lisätietoja:  

Ville Härsilä
Ylioppilaskunnan kansainvälisten asioiden asiantuntija
kv-asiantuntija@jyy.fi
050 338 7655 

Siiri Muhonen
Ylioppilaskunnan kansainvälisten asioiden hallitusvastaava
siiri.muhonen@jyy.fi