Oletko kiinnostunut kestävän kehityksen tapahtumien järjestämisestä tai kenties varainkeruutempauksista? Haluatko vaikuttaa opiskelijoiden asenteisiin ympäristökysymyksissä? Jos vastasit kyllä, meillä hyviä uutisia juuri sinulle! 

Rekrytoimme luottamustoimeen ryhmänvetäjää, jonka vastuulla on koota yhteen aktiiveja suunnittelemaan ja toteuttamaan kestävän kehityksen mukaista toimintaa. Toiminnan pyrkimyksenä on herätellä opiskelijoita kestävään kehityksen teemoihin ja vaikuttamistyöhön. Ryhmänvetäjän tehtävä on lisäksi johtaa vapaaehtoisryhmää ja huolehtia toiminnan raportista. Vapaaehtoisryhmän tarkoituksena on järjestää vuoden mittaan esimerkiksi erilaisia kestävän kehityksen tapahtumia, tempauksia ja kampanjoita JYYn jäsenistölle. Ryhmä on avoin kaikille kiinnostuneille ja sille on oma budjettinsa.  

Edellytämme hakijalta:  

  • Kiinnostusta ympäristö- ja kehitysyhteistyöteemoihin 
  • Oma-aloitteisuutta ja innovatiivisuutta 
  • Sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa  

Eduksi katsotaan: 

  • Johtamis- ja projektinhallintataidot 
  • Kokemus viestinnästä 

Ryhmänvetäjän toimeen tarjotaan koulutus. Apuna ryhmänvetäjällä on JYYn kehitysyhteistyön sektori sekä ympäristösektori. Toimi kestää tammikuusta 2023 alkaen vuoden loppuun ja vuosittainen palkkio on 750€. Toimita motivaatiokirjeesi ansioluetteloineen sähköisenä versiona osoitteeseen
kv-asiantuntija@jyy.fi 9.12. klo 9 am mennessä otsikolla “Hakemus kestävän kehityksen ryhmänvetäjäksi”. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. 

Lisätietoja:  

Ville Härsilä 
Ylioppilaskunnan kansainvälisten asioiden asiantuntija 
kv-asiantuntija@jyy.fi 
050 338 7655 

Liina Korkiamäki
Ylioppilaskunnan kestävän kehityksen hallitusvastaava
liina.korkiamaki@jyy.fi