Päivitys 19.5.2020. Etäopiskelulaitteiden hankintatukipotti 15000 on nyt jaettu ja haku on sulkeutunut. Kiitos kaikille hakijoille, sekä ennen muuta Jyväskylän Yliopistolle merkittävästä avusta.

 

JYY on keskustellut yliopiston kanssa ja yliopisto on sitoutunut osoittamaan 15 000 euroa JYYlle jaettavaksi opiskelijoiden etäopiskelun mahdollistavien tietokoneiden hankintojen tukemiseen keväällä 2020.

Tukea voidaan maksaa maksimissaan 150 euroa/hlö. Tuella voidaan korvata myös osa koneen hinnasta, eli jos hankit esimerkiksi 250 euroa maksavan koneen, tuen osuus siitä on 150 euroa ja omavastuusi 100 euroa. 

Tämä hankintatuki on tarkoitettu yhteisöstämme heille, joilla ei ole mahdollisuutta muuten hankkia riittävää etäopiskeluvälineistöä. Ethän vie tukea sitä eniten tarvitsevalta. Huomioithan, että tukea ei myönnetä yli 400 euroa maksavien tietokoneiden hankintaan. Tuen tarkoituksena on mahdollistaa vain välttämättömiä tietokonehankintoja.

Lue tarkemmat ohjeet täältä.

Huomaathan, että tuki voi vaikuttaa toimeentuloosi ja verotukseen.

Tietojen säilytys: Hakijarekisterin ylläpitäjä ja käsittelijä on Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta. Yliopiston hallinto saa tiedon tuen saajista. Kun haku on päättynyt ja maksatukset tehty, rekisteriä säilytetään ylioppilaskunnan tilikauden 2020 loppuun tai siitä laadittavan tilintarkastusraportin hyväksymiseen saakka.

Voit lukea JYYn tietosuojailmoituksen täältä.