Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ja Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry vaalikampanja pureutuu vaalien alla opiskelijalle tärkeisiin teemoihin. Me haluamme nähdä ratkaisuja ja tulla kuulluiksi. kampanjan verkkosivu löytyy osoitteesta Koulutustaprkl.fi.

Me tarvitsemme konsensuksen siitä, että kestäviä ratkaisuja ei saada aikaan heikentämällä nuorten mahdollisuuksia tulla toimeen, kouluttautua ja ylipäänsä elää tällä planeetalla. Ennen kaikkea me tarvitsemme sukupolvien välistä oikeudenmukaisuutta ja siksi päättäjiä, jotka ajattelevat yhtä vaalikautta pidemmälle. Nämä ovat suurten teemojen vaalit.

Korkeakouluopiskelijoiden liittojen SYL:n ja SAMOKin vaalikampanjan yhteiset kärjet ovat korkeakoulutuksen rahoitus ja koulutuksen kehittäminen, opiskelijoiden toimeentulo sekä ilmastonmuutoksen pysäyttäminen. Menneet neljä vuotta eivät ole olleet opiskelijoiden kulta-aikaa. Nyt meillä on kuitenkin mahdollisuus kääntää suunta.

Korkeakouluopiskelijoiden vaalikampanja pureutuu vaalien alla opiskelijalle tärkeisiin teemoihin. Me haluamme nähdä ratkaisuja ja tulla kuulluiksi. Siksi kysymmekin kampanjan kautta päättäjiltä: Mikä on sun ratkaisu?

Lue lisää Suomen Ylioppilaskuntien Liiton ja Suomen opiskelijakuntien liiton vaalikampanjasta osoitteesta Koulutustaprkl.fi.

#koulutustaprkl #educationprkl #utbildningprkl