Hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä opiskelijoille

Kaipaatko ystävien seuraa? Haluaisitko hyvinvointiasi vahvistavaa tekemistä tai rakennetta päiviin? Tsekkaa Leijat! Tapahtumat ja puuhat päivittyvät viikoittain!

Kiinnostaisi touhuta tapahtumassa vapaaehtoisena? Onko sinulla hyvä tapahtuma idea tai yhteisöllisyyttä rakentava oivallus? Tai näetkö kenties jotain mitä me emme huomaa? Kerro se meille!

HUOM! LEIJAN RYHMÄT JA TAPAHTUMAT OVAT KESÄTAUOLLA HEINÄKUUN AJAN, POIKKEUKSENA YHTEISTYÖKUMPPANIEN TUOTTAMAT TAPAHTUMAT.

Klikkaa ja kerro

Leija -tapahtumat ovat osa JYYn ja Jyväskylän Yliopiston Student Lifen toteuttamia opiskeluhyvinvointia vertaisuudesta -toimintoja. Lisätietoja: JYYn projektityöntekijä Ismo Puhakka, isse@jyy.fi


Ryhmät

Tule tsekkaamaan Leija-ryhmät! Tutustu uusiin ihmisiin kivassa ilmapiirissä ja nauti vertaistuen ihmeitätekevästä voimasta! Ryhmät ovat kesätauolla heinäkuun ajan. Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin aukeaa elokuussa.

Task Force – vertaisvoimaa hommiin

Maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin, klo 10 – 12, Zoom Meetings.  Ryhmä jatkaa kesätauon jälkeen 16.8.

Opiskelet itsenäisesti, mutta haluaisit hommaan lisää rakennetta? Tykkäät kotoilla, mutta kaipaat ihmiskontakteja? Tsekkaa tämä!

Task Force on vertaisryhmä joka antaa voimaa opiskeluun tai muihin puuhiin ja tarjoaa mahdollisuuden jakaa kuulumiset kivassa ilmapiirissä lähtemättä kotiläppäriltä. Task Force on rento työtila joka on auki Zoomissa maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10-12.

Task Forceen osallistuminen on maksutonta.

Show up and Slow Down – Kehon ja mielen hoitohetki

keskiviikkoisin, klo 16.30 – 17.15. Ryhmä jatkaa kesätauon jälkeen livenä 18.8.

Show up and Slow Down on keskiviikon kehon ja mielen hoitohetki. Luvassa matalan kynnyksen rentoutumisharjoituksia, rentoja kehoa avaavia liikkeitä ja ohjattu läsnäolo ja myötätunto meditaatio. Harjoituksen jälkeen on mahdollisuus jäädä paikalle hengaamaan ja vaihtamaan harjoituskavereiden kanssa kuulumiset.

Ilmoittautuminen ei ole sitova, vaan voit osallistua silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Osallistuminen on maksutonta.

Vapaan ilmaisun rumpupiiri

Joka toinen keskiviikko: 1.9, 15.9 ja 29.9. Ohjaaja rumpali ja psykoterapeutti Ville Vainikka

Vapaan ilmaisun rumpupiirissä soitetaan intuitiivisia, improvisoituja rytmejä ja ilmaistaan itseä rytmin kautta yhdessä toisten kanssa. Piiriin osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta rumpujen soittamisesta. Aloittelijoille ja halukkaille järjestetään lyhyt opastus soiton perustekniikkaan. Tarkoituksena ei ole opetella esim. soiton tekniikkaa tai tiettyjä rytmejä, vaikka oppimista voi toki tapahtua soittamisen myötä.

Rumpujensoitolla tiedetään olevan monia terveysvaikutuksia, mm. yhteenkuuluvuuden tunteen lisääntyminen, stressin lievittyminen, immuunijärjestelmän tehostuminen ja mahdollisuus kokea vahvempaa yhteyttä toisiin ja maailmaan ympärillä. Osallistujat voivat kuitenkin tulla hyvin erilaisista lähtökohdista ja eri ajatuksilla piiriin. Piirissä noudatetaan vapaan improvisaation ajatuksia, jolloin jokainen osallistuja on tasa-arvoinen soittaja.

Tapahtumat

Leija-tapahtumat tarjoavat yhteisöllisiä hetkiä ja tilaisuuksia tutustua omaan lähiympäristöön ja luontoon, uusiin ystäviin ja omiin voimavaroihin. Suurin osa tapahtumista on täysin maksuttomia. Tule mukaan!

Tulossa:

Ti 17.8. Koasin pihajuhlat

Pe 27.8. Kortepohja festival

T0 7.9. klo 15-20, Kampuksen kentän avajaiset

To 23.9. Laajavuoren seikkailupuisto ja saunailta kiviniemessä

La 2.10. Syysretki Etelä-Konneveden kansallispuistoon

La 9.10. Laulu ja oma ääni työpaja

Menneet Leija-tapahtumat:

To 1.7. Jyväskylä tutuksi: Pyöräretki Kuokkalassa

Ti 22.6 Ylioppilaskylän kynäpiknik

Ma 21.6 Leijan kisakatsomo: Suomi vs Belgia

Ke 16.6 Leijan kisakatsomo: Suomi vs Venäjä

Ti 15.6 Ylioppilaskylän pihajuhlat, Rentukka-aukio

To 10.6 Jyväskylä tutuksi: Tourujoen luontopolku ja piknik Tuomiojärven rannalla

To 3.6 Jyväskylä tutuksi: Laajavuoren seikkailupuisto

Ke 26.5 Jyväskylä tutuksi: villiyrttiretki ristikivessä