Hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä opiskelijoille

Kaipaatko ystävien seuraa? Haluaisitko hyvinvointiasi vahvistavaa tekemistä tai rakennetta päiviin? Tsekkaa Leijat! Tapahtumat ja puuhat päivittyvät viikoittain!

Kiinnostaisi touhuta tapahtumassa vapaaehtoisena? Onko sinulla hyvä tapahtuma idea tai yhteisöllisyyttä rakentava oivallus? Tai näetkö kenties jotain mitä me emme huomaa? Kerro se meille!

Klikkaa ja kerro

Leija -tapahtumat ovat osa JYYn ja Jyväskylän Yliopiston Student Lifen toteuttamia opiskeluhyvinvointia vertaisuudesta -toimintoja. Lisätietoja: JYYn projektityöntekijä Ismo Puhakka, isse@jyy.fi


Ryhmät

Tule tsekkaamaan Leija-ryhmät! Tutustu uusiin ihmisiin kivassa ilmapiirissä ja nauti vertaistuen ihmeitätekevästä voimasta!

Task Force – vertaisvoimaa hommiin

Maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin, 2 – 30.6, klo 10 – 12, Zoom Meetings

Opiskelet itsenäisesti, mutta haluaisit hommaan lisää rakennetta? Tykkäät kotoilla, mutta kaipaat ihmiskontakteja? Tsekkaa tämä!

Task Force on vertaisryhmä joka antaa voimaa opiskeluun tai muihin puuhiin ja tarjoaa mahdollisuuden jakaa kuulumiset kivassa ilmapiirissä lähtemättä kotiläppäriltä. Task Force on rento työtila joka on auki Zoomissa maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10-12. Task Forcen pilottijakso on 2. – 30.6.

Task Forceen osallistuminen on maksutonta.

Tutustu ja ilmoittaudu

Show up and Slow Down – Kehon ja mielen hoitohetki

keskiviikkoisin, 2 – 30.6, klo 16.30 – 17.15, Zoom Meetings

Show up and Slow Down on keskiviikon kehon ja mielen hoitohetki Zoomissa. Luvassa matalan kynnyksen rentoutumisharjoituksia, rentoja kehoa avaavia liikkeitä ja ohjattu läsnäolo ja myötätunto meditaatio. Harjoituksen jälkeen on mahdollisuus jäädä langoille hengaamaan ja vaihtamaan harjoituskavereiden kanssa kuulumiset.

Ilmoittautuminen ei ole sitova, vaan voit osallistua silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Osallistuminen on maksutonta.

Tutustu ja ilmoittaudu

Lempeää lenkkeilyä

Tiistaisin 8 – 29.6. klo 8.30 – 9.30, Mäki-Matti

Matalan kynnyksen kuntoliikuntaa vertaisryhmässä kivassa ilmapiirissä ilman suorituspaineita. Kävelylenkille joka tiistai-aamu klo 8:30. Aloituspaikkana oikokatu, Mäkin-Matin perhepuiston vieressä ja suuntana Harju. Ryhmässä voidaan sopia seuraavat lenkkipaikat.

Osallistuminen on maksutonta.

Tutustu ja ilmoittaudu

Tapahtumat

Leija-tapahtumat tarjoavat yhteisöllisiä hetkiä ja tilaisuuksia tutustua omaan lähiympäristöön ja luontoon, uusiin ystäviin ja omiin voimavaroihin. Suurin osa tapahtumista on täysin maksuttomia. Tule mukaan!

Jyväskylä tutuksi

Ti 15.6 klo 15-19, Ylioppilaskylän pihajuhlat, Rentukka-aukio

Ylioppilaskylässä vietetään pihajuhlia tiistaina 15.6. klo 15-19. Ohjelmassa pihapelejä, pienviljelyä, elävää musiikkia sekä pomppulinna! Illan aikana mahdollisuus myös käydä B-talon tilaussauna Bastussa saunomassa klo 16-22 välisenä aikana. Huomioi Bastun saunavuorot: 16-18 NAISET, 18-20 MIEHET, 20-22 UNISEX. 

Elävää musiikkia Rentukka-aukiolla klo 18-19. 

Tilaisuuden Facebook-tapahtuma

Ke 16.6 klo 15.30 alkaen, Leijan kisakatsomo, Jalkapallon EM, Suomi vs Venäjä

Ilokivi Venue, Keskussairaalantie 2, laajakangas, A-oikeudet.

Tilaisuuden Facebook-tapahtuma

T0 17.6 klo 16-19, Haukanniemen luontopolku ja Lehtisaaren sauna

Kierrämme haukanniemen luontopolun ja soudamme Lehtisaareen saunomaan.

T0 24.6 klo 16-19, Pyöräretki Kuokkalassa

Tutustu Kuokkalaan pyöräillen. Lähtö ylioppilastalon edustalta klo 16.00. Leija tarjoaa munkkikahvit Ruthin kahvilassa, josta jatkamme Kuokkalan kartanon kautta Viherlandialle ja lammaslaitumien kautta satamaan.

Menneet tapahtumat:

To 10.6 Tourujoen luontopolku ja piknik Tuomiojärven rannalla

To 3.6 Laajavuoren seikkailupuisto

Ke 26.5 villiyrttiretki ristikivessä