Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ilokivi Game Night – Wappu Edition

25 huhtikuun @ 17:00 - 22:00

Vapaa pääsy

Vappu näkyy myös perinteisessä Ilokivi Game Nightissä torstaina 25.4. Nimittäin illan teemana on ”huonot pelit” eli juuri ne pelit, jotka vievät hermot ja mahdollisesti rikkovat ihmissuhteita (kukaan ei saa tuoda kuitenkaan Monopolia). Olipa kyseessä sitten video-, lauta- tai korttipeli, tuo se Ilokivi Venuelle pelattavaksi! Voit tarkemmin keskustella pelivalinnoista Ilokivi Game Nightin Discord-yhteisössä täällä.

Peliaikaa on klo 17:00-22:00 ja Ilokivi Venuen baari palvelee. Katsellaan, josko baariin saataisiin vappuisa tarjouksia! Ei ennakkoilmoittautumista tai pääsymaksua. Narikka toimii itsepalveluperiaatteella ja omalla vastuulla.

Tapahtumassa noudatetaan JYYn turvallisemman tilan periaatteita, joihin voit tutustua täällä. Osallistumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan niitä. Tapahtumassa on paikalla JYYn yhdenvertaisuusvastaava, jonka tunnistat JYYn harmaasta hupparista ja yhdenvertaisuuspinssistä. Voit olla häneen yhteydessä matalalla kynnyksellä, mikäli koet, että turvallisemman tilan periaatteita on loukattu.

Ilokivi Venue on esteetön tila. Voit tutustua Venuen esteettömyystietoihin täällä.

Oikeudet muutoksiin pidetään.

Tiedot

Päivämäärä:
25 huhtikuun
Aika:
17:00 - 22:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Ilokivi Venue

Järjestäjä

JYY