Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lakitus Afterparty 2024

30 huhtikuun @ 20:00 - 23:00

Vapaa pääsy

Teekkarikasteen jälkeen on aika pikniköidä ja bilettää Mattilanniemen puistossa tiistaina 30.4. klo 20:00-23:00. JYY toimittaa Mattilanniemeen musiikkia, pihapelejä lainattavaksi ja Celsius on mukana menossa! Ole nopea – Celsiusta on tarjolla vain rajattu määrä JYYn teltalla.

Tänä vuonna MaD-rakennuksen molempien kerrosten vessat ovat lakitusafterpartylaisten käytössä! Vessat ovat koko tapahtuman ajan avoinna. Vessoista voi täyttää omia vesipulloja.

Tapahtuma on maksuton.

HUOMIOITAVAA

– Puiston kulkureitit on pidettävä vapaana koko tapahtuman ajan sekä puiston ympärillä olevat jalkakäytävät.
– Paikalle saa tuoda omia ruokia ja eväitä. Suosittelemme ottamaan mukaan pressua tai vilttejä!
– JYY jakaa Mattilanniemen piknikille osallistujille roska- ja pullopusseja. Roska- ja pullopussit voi toimittaa JYYn infotelttaan piknikin päätteeksi. Ennen lähtöä tsekatkaa, että oma paikka on siisti!
– Puistossa kulkureittejä valvoo ja yleisössä kiertelee järjestyksenvalvojia, joilta saat apua mahdollisissa hätätilanteissa ja häirintätilanteissa. Järjestyksenvalvojat toimivat tapahtumassa myös yhdenvertaisuusvastaavina.
– Alue on esteetön, mutta pyydämme liikuntarajoitteisia sijoittumaan jalkakäytävien reunoille. Puiston maaperä saattaa vielä olla pehmeää.

MUISTUTUS!
Tapahtumassa noudatetaan JYYn turvallisemman tilan periaatteita, joihin voit tutustua täällä. Osallistumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan niitä.

Oikeudet muutoksiin pidetään.

Tiedot

Päivämäärä:
30 huhtikuun
Aika:
20:00 - 23:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Mattilanniemen puisto
Mattilanniemi
Jyväskylä, Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

JYY