Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vappukuulutus! -tapahtuma

24 huhtikuun @ 20:00 - 20:45

Vapaa pääsy

Nyt se tapahtuu! JYY on saanut Jyväskylän kaupungilta luvan soittaa Vesilinnasta (Harjun tornista) Vappukuulutus! nimisen kappaleen merkiksi vappuviikon alkamisesta. Eikä tässä vielä kaikki! Järjestämme Vesilinnan parkkipaikalla tapahtuman, jossa esiintymässä on Soittokunta Voitto. Lisäksi ohjelmassa vappupuheita ja Vappukuulutuksen esittely musiikkikasvattajaopiskelija Veikka Holmalta.

Aloitetaan siis vappuviikko pienimuotoisella kansanvaelluksella! Toivotamme tervetulleeksi kaikki korkeakouluopiskelijat kanssamme aloittamaan vappuviikko Harjulta, josta voidaankin sitten jatkaa iltaa mm. Vappukuulutus! -korttelibileisiin.

Tapahtuma on maksuton ja pyydämme osallistujia ottamaan huomioon pukeutumisessa illan sään. Haalarit on toivottu näky! Mukaan voi ottaa omia eväitä ja juomia.

Tapahtuma alkaa klo 20:00 Vesilinnan (Harjun Tornin) Vappukuulutuksella. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa!

TURVALLISEMMAN TILAN PERIAATTEISTA

Tapahtumassa noudatetaan JYYn turvallisemman tilan periaatteita, joihin voit tutustua täällä. Osallistumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan niitä. Tapahtumassa on paikalla JYYn yhdenvertaisuusvastaava, jonka tunnistat JYYn harmaasta hupparista ja yhdenvertaisuuspinssistä. Voit olla häneen yhteydessä matalalla kynnyksellä, mikäli koet, että turvallisemman tilan periaatteita on loukattu.

ESTEETTÖMYYDESTÄ

Vesilinnan (Harjun tornin) alue on esteetön. Suosittelemme liikuntarajoitteisille saapumista Pitkäkadun puolelta. Pitkäkadulta saavuttaessa kannattaa ottaa huomioon pitkä ja jyrkähkö mäki. Kävellen suorinta reittiä Vesilinnaan pääsee nousemalla Harjun portaat (Neron portaat).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tiedot

Päivämäärä:
24 huhtikuun
Aika:
20:00 - 20:45
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Vesilinna (Harjun torni)
Ihantolantie 5
Jyväskylä, Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

JYY