Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan päätöksenteosta vastaavat edellisessä edustajistovaaleissa mukana olleet mielipideryhmät, joiden edustajat valitaan edustajiksi ylioppilaskunnan edustajistoon.

Alvarin unioni

Alvarin unioni on Seminaarinmäellä syntynyt, puoluepoliittisesti sitoutumaton JYYn edustajistoryhmä, joka on perustettu lisäämään ylioppilaskunnan päätöksenteon demokraattisuutta ja aktivoimaan lisää opiskelijoita mukaan edustajiston toimintaan. Tavoitteenamme on saada kaikkien opiskelijoiden ääni kuulumaan ylioppilaskunnassamme. Yli ainejärjestörajojen, tiedekunnista välittämättä, laadusta tinkimättä.

Opiskelijan asema omalla kampuksella ja kansallisesti, koulutuksen maksuttomuus ja saavutettavuus, hyvät opiskeluympäristöt ja ympäristöystävällisyys ovat ydinviestimme.

alvarinunioni.com

Alvarin unionin yhteyshenkilö
Topias Peltonen
tokaeepe@student.jyu.fi

Ota yhteyttä Alvarin unioniin

Jyviva

Jyviva kamppailee tasa-arvon, ympäristön, demokratian ja elävän kulttuurin puolesta JYYssä ja kaikkialla kampuksella. Päätösten takana on aina arvovalintoja, ja siksi tuomme keskusteluun vahvan vihervasemmistolaisen vaihtoehdon.

Edustajistotoiminnan ohella järjestämme mm. leffailtoja, retkiä ja bileitä. Jyvivassa pääsee hengailemaan, oppimaan ja tekemään politiikkaa puolueisiin sitoutumatta. Tapahtumamme ovat kaikille avoimia, ja mukaan voi tulla niin fuksi kuin jatko-opiskelijakin.

Tervetuloa!

jyviva.wordpress.com

Jyvivan yhteyshenkilö
Milla Tölli
mjtolliw@student.jyu.fi

Ota yhteyttä Jyvivaan

Jyväskylän keskustaopiskelijat (JOK)

Jyväskylän keskustaopiskelijat, tuttavallisemmin JOK, on yliopisto- ja AMK-politiikasta sekä valtakunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneiden yhteisö. Pyrimme opiskelumahdollisuuksien parantamiseen ja mahdollisuuksien tasa-arvon edistämiseen opintojen suorittamisessa. Kaikkia meitä yhdistää kiinnostus yhteiskunnallisiin asioihin, sekä halu toimia yhdessä paremman huomisen puolesta.

keskustaopiskelijat.fi

Jyväskylän keskustaopiskelijoiden yhteyshenkilö
Iida Hämäläinen
jyvaskyla@kol.fi

Ota yhteyttä Jyväskylän keskustaopiskelijoihin

JYYn Demariopiskelijat

JYYn Demariopiskelijat on ryhmä sosialidemokraattisiin arvoihin, kuten tasa-arvoon, solidaarisuuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sitoutuneita opiskelijoita. Meitä yhdistää halu tehdä ylioppilaskunnasta yhdenvertaisempi, ja kaikkien opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä yhteisö. Tervetuloa mukaamme!

demarinuoret.fi

JYYn Demariopiskelijoiden yhteyshenkilö
Topi Kytölehto
tovikyto@student.jyu.fi

Ota yhteyttä JYYn demariopiskelijoihin

JYYn vihreät opiskelijat

JYYn vihreät opiskelijat toimii edustajistossa opiskelijan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja joustavien opintomahdollisuuksien puolesta. Haluamme ylioppilaskunnan olevan aktiivinen yhteiskunnallinen toimija edistäen kestävää kehitystä niin kampuksella kuin kaupungissa. Meille tärkeitä periaatteita ovat ihmisten yhdenvertaiset mahdollisuudet, opiskelijoiden kohteleminen yksilöinä ja paikallinen vastuunkanto globaaleista ongelmista. Ajankohtaista menoa voi seurata JYYn Vihreiden Facebookista ja Instagramista. Tervetuloa lämpimästi mukaan toimintaan!

jyvioni.org

JYYn vihreiden opiskelijoiden yhteyshenkilö
Emmi Pelkonen
emhepelk@student.jyu.fi

Ota yhteyttä JYYn vihreisiin opiskelijoihin

Luonnontieteilijät

Rationaaliseen ajatteluun ja faktoihin perustuvaan päätöksentekoon keskittyvä, puoluepoliittisesti sitoutumaton luonnontieteilijöistä koostuva ryhmä.

luonnontieteilijat.wordpress.com

Luonnontietelilijöiden yhteyshenkilöt
Nella Heikinmäki
nella.k.heikinmaki@student.jyu.fi

Ota yhteyttä Luonnontieteilijöihin

Opiskelevat kokoomuslaiset

Opiskelevat kokoomuslaiset edustavat ylioppilaskunnassamme kaikkia opiskelijoita. Teemme sen keskittymällä edistämään konkreettisesti opiskelijan etua niin koulutuspolittiisesti kuin kuntapoliittisesti, huolehtimalla ylioppilaskunnan talouden kestävyydestä sekä tekemällä kestäviä ja kannustavia ympäristöpäätöksiä. Mukaan pääsee erittäin matalalla kynnyksellä, tervetuloa joukkoomme!

kokoomusopiskelijat.fi

Opiskelevien kokoomuslaisten yhteyshenkilö
Konsta Tarnanen
konsta.tarnanen@gmail.com

Ota yhteyttä Opiskeleviin kokoomuslaisiin

P&D

P&D on ainejärjestöjen pohjalta ponnistava edustajistoryhmä. Sloganimme ”järjen ääni” mukaisesti P&D ei tee päätöksiä puoluepoliittisten ideologioiden perusteella, vaan ratkaisut tehdään rationaalisen harkinnan pohjalta. Tavoitteenamme on tuoda järjen ääntä ylioppilaskunnan toimintaan. Olemme opiskelijoiden asialla yli ainejärjestörajojen, haalareiden väriin katsomatta. P&D kuuluu Järjestöjen ääni -yhteistyöryhmittymään yhdessä Alvarin Unionin ja Luonnontieteilijöiden, kanssa.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

porssidumppi.com

P&D:n yhteyshenkilöt

Emma Laine
emma.s.laine@student.jyu.fi

Noora Lampinen
noora.e.lampinen@student.jyu.fi

Ota yhteyttä P&D:iin