Asuntopalsta

Asuntopalsta on tarkoitettu vain Jyvässeudun opiskelijoiden vuokra-asuntotarpeeseen. Ralliasuntoilmoitukset poistetaan asiasta erikseen ilmoittamatta. Muut kuin opiskelijoiden tai Jyvässeudulla sijaitsevia asuntoja koskevat ilmoitukset poistetaan.

Palstaa ei ole tarkoitettu erilaisten tapahtumien kuten esimerkiksi rallien ajaksi vuokrattavista asunnoista ilmoittamiseen. Palsta on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käyttöön, ja kaupallisten ilmoitusten jättäminen palstalle on kielletty (esimerkiksi asuntovälitystä harjoittavat yritykset).

Palstan kautta vuokratuista asunnoista ei saa periä välityspalkkiota. Palstan ylläpitäjä poistaa palstalta sinne kuulumattomat ilmoitukset oman harkintansa mukaan.

Jos havaitset palstalla sinne kuulumattomia ilmoituksia, ilmoitathan siitä palstan ylläpitäjälle sähköpostitse: asuntopalsta (a) jyy.fi

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta eikä palstan ylläpitäjä ole vastuussa palstalla olevista ilmoituksista.

Ennen vuokraamista kannattaa tutustua vuokra-asumisen tietopakettiin.

Asunnon haussa kannattaa hyödyntää myös Facebookin Vuokra-asunnot Jyväskylä -ryhmää.

Etsitkö asuntoa?

Etsitkö vuokralaista?

Haluatko, että ilmoituksesi poistetaan?

  • Olet saanut poistolinkin vahvistussähköpostissa. Ilmoitus poistuu sivuilta sitä klikkaamalla.
  • Jos olet hukannut sähköpostin tai linkki ei toimi, ota yhteyttä osoitteeseen asuntopalsta@jyy.fi.

Vuokratietoutta

  • Kun vuokralainen on löytynyt kannattaa katsoa vinkkejä miten vuokra-asuminen sujuu mahdollisimman mutkattomasti. Olemme keränneet tietoutta vuokralaiselle ja vuokranantajalle sekä mm. malleja vuokrasopimuksesta tänne.