Vapaat asunnot

Ilmoitukset vapaina olevista asunnoista. Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta eikä palstan ylläpitäjä ole vastuussa palstalla olevista ilmoituksista.

Etsi asuntoja

Asuntoa etsivät opiskelijat

Löydä vapaana olevalle asunnollesi vuokralainen asuntoa etsivistä opiskelijoista.

Etsi vuokralaisia

Ilmoita vapaasta asunnosta

Mikäli etsit asuntoa tai sinulla on asunto, jonka tahdot vuokrata eteenpäin, voit jättää ilmoituksen asuntopalstalle alla olevalla lomakkeella.

Jätä ilmoitus

Ohjeet ja varoitukset

Asuntopalsta on tarkoitettu vain Jyvässeudun opiskelijoiden vuokra-asuntotarpeeseen. Ralliasuntoilmoitukset poistetaan asiasta erikseen ilmoittamatta. Muut kuin opiskelijoiden tai Jyvässeudulla sijaitsevia asuntoja koskevat ilmoitukset poistetaan.

Palstaa ei ole tarkoitettu erilaisten tapahtumien kuten esimerkiksi rallien ajaksi vuokrattavista asunnoista ilmoittamiseen. Palsta on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käyttöön, ja kaupallisten ilmoitusten jättäminen palstalle on kielletty (esimerkiksi asuntovälitystä harjoittavat yritykset).

Palstan kautta vuokratuista asunnoista ei saa periä välityspalkkiota. Palstan ylläpitäjä poistaa palstalta sinne kuulumattomat ilmoitukset oman harkintansa mukaan.

Jos havaitset palstalla sinne kuulumattomia ilmoituksia, ilmoitathan siitä palstan ylläpitäjälle sähköpostitse: asuntopalsta@jyy.fi

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta eikä palstan ylläpitäjä ole vastuussa palstalla olevista ilmoituksista.