Hae liikunta-appron koordinaattoriksi!

[In English here]

Liikunta-appro on JYYn ja JAMKOn yhdessä järjestämä liikuntatapahtuma, jossa opiskelijat keräävät suoritusmerkintöjä appropassiin osallistumalla lukuisten liikuntaseurojen ja -yritysten järjestämiin liikuntakokeiluihin Jyväskylässä. Tapahtuma toteutetaan tänä vuonna kaksipäiväisenä lokakuun alussa 9.-10.10.2018. Vuoden 2017 liikunta-approssa lähes 250 opiskelijaa sai mahdollisuuden kokeilla yli 15 erilaista liikuntamuotoa ja -palvelua. Vuonna 2018 tavoitteena on mahdollistaa osallistuminen aiempaa useammalle opiskelijalle ja liikuntatoimijalle!

Liikunta-appron koordinaattorin tehtäviin kuuluvat:

  • tapahtuman suunnittelu ja käytännön järjestelyt
  • yhteistyötahojen hankkiminen tapahtumalle
  • tapahtumaviestintä ja ohjelman päivittäminen nettisivuille ja appropassiin
  • tapahtuman lopputapahtuman suunnittelu ja toteutus

Liikunta-appron koordinaattori vastaa tapahtuman kokonaisuudesta ja toteutuksesta. Koordinaattori toimii tehtävässään yhteistyössä JYYn ja JAMKOn kanssa, jotka perehdyttävät tehtävään ja tukevat koordinaattoria.

Valittavalta koordinaattorilta toivotaan erityisesti:

  • Kiinnostusta liikuntaan ja hyvinvointiin
  • Oma-aloitteisuutta ja innovatiivisuutta
  • Hyviä yhteistyötaitoja
  • Organisointi- ja projektinhallintataitoja
  • Kykyä viestiä tapahtumasta innostavasti sekä suomeksi että englanniksi
  • Jyväskylän liikuntapalveluiden monipuolista tuntemusta tai kiinnostusta tutustua näihin

Tehtävä on projektiluontoinen ja alkaa viimeistään toukokuussa tai sopimuksen mukaan. Työ painottuu elo-lokakuulle 2018. Tapahtuman jälkeiset työt ja loppuraportointi vievät vielä hieman aikaa lokakuun lopussa. Projektikoordinaattorin palkkio on yhteensä 1000 euroa ja se maksetaan projektin jälkeen verokortilla.

Lähetä hakemus 18.3.2018 mennessä ansioluetteloineen sähköpostin liitetiedostona pdf-muodossa. Sähköpostin otsikoksi tulee merkitä ”Liikunta-appron koordinaattori” ja se tulee lähettää osoitteeseen rekry@jamko.fi. Hakemukset poistetaan haun jälkeen. Vain hakuohjeiden mukaiset hakemukset huomioidaan!

Hakijat valitaan hakemusten perusteella haastatteluun, jotka pidetään 21.3. JAMKin Rajakadun kampuksella. JYY ja JAMKO toivovat hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä eri taustoista olevia henkilöitä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Joonas Haggren
JYYn hallituksen liikuntavastaava
joonas.haggren@hallitus.jyy.fi

Ville Laitinen
JAMKOn hallituksen hyvinvointivastaava
hyvinvointi@jamko.fi
+358 45 3194 907