Haluatko työskennellä Nepalissa 2020?

Haluaisitko lähteä työharjoitteluun Nepaliin ja työskennellä tyttöjen koulutusta kehittävän organisaation, Loo Niva Child Concern Groupin kanssa? Yhdessä Aurora Borealis ry:n ja Loo Nivan kanssa, kahdella JYU:n maisteropiskelijalla on mahdollisuus lähteä työharjoitteluun Nepaliin. Harjoittelu on avoin kaikille kasvatustieteiden ja kansainvälisen kehityksen ja yhteistyön maisteritason opiskelijoille.

Harjoittelijat pääsevät kehittämään sekä opinnoissaan että aiemmissa töissään keräämiä kokemuksia ja oppimaan, millaista tyttöjen koulutuksen kehitys on Nepalissa. Kasvatustieteisiin suuntautuva harjoittelija tulee keskittymään enemmän opetukseen ja sen kehittämiseen, kun taas kehitysyhteistyön harjoittelija on mukana järjestön päivittäisissä toiminnoissa ja niiden kehittämisessä.

Harjoittelu alkaa 1.4.-1.5.2020 välisenä aikana ja kestää kolme kuukautta. Harjoittelu on palkaton, mutta opiskelijat voivat hakea harjoittelutukea yliopistolta. Aurora Borealis ry antaa valituille opiskelijoille pienen stipendin.

Hakemusten viimeinen lähetyspäivä on 15.10.2019.

Lisätietoja ja hakemukset JYY:n kehitysyhteistyökoordinaattoreille osoitteeseen: jyy.dev.coop.project@gmail.com.