Henkilöstöuutisia Ilokiven keskustoimistolta

Yhteiskuntatieteiden maisteri Eetu Heiska on valittu jäsenpalvelu- ja järjestösihteerin vakinaiseen työtehtävään 1.1.2018 alkaen. Heiska on toiminut aiemman jäsenpalvelu- ja järjestösihteerin, Maija Valkeapään, opintovapaan sijaisena tammikuusta 2017 lähtien. Heiska on tehtävässä jatkamisesta innoissaan.

“Mahtavaa, että saan jatkaa töitä tässä hienossa yhteisössä. Ensi vuodelle löytyy uusia ideoita ja motivaatiota tehdä JYYn järjestösektorista entistä toimivampi. Jäsenpalvelut rullaa entiseen malliin ja toiveissa olisi hankkia lisää lainatavaroita, esimerkiksi kyykkä”, Heiska kertoo.

“Eetu on tänä vuonna tehnyt erinomaista kehittämistyötä omilla sektoreillaan! Minulla on suuret odotukset myös ensi vuoden osalta”, kommentoi hakuprosessissa toiminut JYYn hallituksen puheenjohtaja Teemu Vasama.

Minna Oinas on puolestaan palannut JYYn toiminnanjohtajan tehtäviin vanhempainvapaalta 1.12.2017 alkaen.

“On innostavaa ja helppoa palata uudistuneeseen ja eteenpäin menneeseen JYYhyn. Uskon, että tällä joukkueella viemme isot muutokset tyylillä finaaliin ja saamme entisestään vahvistettua JYYn asemaa vakaana yhteistyökumppanina“, Oinas kommentoi.

”Olen innoissani Minnan paluusta JYYn toiminnanjohtajaksi! Hänen rautainen kokemuksensa ja energinen otteensa ovat korvaamattomia ensi vuoden isojen uudistusten toteuttamisessa”, Vasama lisää.

Lisätietoja:

Teemu Vasama
JYYn hallituksen puheenjohtaja
pj@hallitus.jyy.fi
+358 45 137 1964

Minna Oinas
Toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja@jyy.fi
+358 45 138 6816

Eetu Heiska
Jäsenpalvelu- ja järjestösihteeri
jasenpalvelusihteeri@jyy.fi
+358 50 430 6747