Juulia Saukkonen on valittu JYYn uudeksi sosiaalipoliittiseksi asiantuntijaksi

JYYn sosiaalipoliittiseksi asiantuntijaksi on valittu 27-vuotias Juulia Saukkonen. Saukkonen on valmistunut yhteisöpedagogiksi Humanistisesta ammattikorkeakoulusta vuonna 2016. Kokemusta opiskelijavaikuttamisesta Saukkonen on saanut muun muassa toimiessaan opiskelijakunta HUMAKOn hallituksessa vuosina 2016 ja 2013. Saukkosella on urallaan selkeä ja monipuolinen sopopolku, sillä valmistumisen jälkeen Saukkonen on toiminut esimerkiksi vastaanottokeskuksessa ja Inarin kunnan nuorisotyössä, josta hän siirtyykin JYYhyn. Saukkonen aloittaa työskentelyn JYYllä 1.12.

”Aivan hurjan siistiltä tuntuu päästä työskentelemään JYYlle. Koko hakuprosessin aikana JYYn porukka on tuntunut tosi lämminhenkiseltä ja asiantuntevalta, just sellaselta, jonka osana mie haluan olla. Odotan innolla pääseväni tutustumaan ja työskentelemään uusien kollegojen ja muiden JYYn toimijoiden kanssa. Sosiaalipoliittisella kentällä haluun ylläpitää ennaltaehkäisevää työotetta, edistää yhdenvertaisuutta ja lisätä palveluiden saavutettavuutta. Tuun tekemään tätä tehtävää opiskelijoiden hyvinvoinnin puolesta”, Saukkonen kommentoi.

Erityisesti Saukkosen monipuolinen kokemus sosiaalipolitiikan tehtävistä sekä kansainvälinen kokemus herättivät rekrytiimin mielenkiinnon.

”On upeaa saada JYYlle intohimoinen sopotaistelija, jolla on positiivinen ja rohkea työote. Juulian eteenpäin vievä asenne ja luovuus sopivat sekä sopoasiantuntijan tehtävään että tiimiimme erinomaisesti”, JYYn toiminnanjohtaja Minna Oinas kertoo.

JYYn sosiaalipoliittisena asiantuntijana Saukkonen vastaa edunvalvonnasta muun muassa opiskelijoiden hyvinvoinnin, asumisen ja esteettömyyden osalta. Saukkonen toimii myös häirintäyhdyshenkilönä sekä neuvoo opiskelijoita esimerkiksi asumiseen tai toimeentuloon liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoja:

Juulia Saukkonen
juulia.saukkonen@gmail.com

Minna Oinas
Toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja@jyy.fi
+358 45 138 6816