Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta haastaa kaikki kaupunkilaiset ja opiskelijat viettämään vappua turvallisesti kotoa käsin

Minna Canthin patsas lakitetaan tänäkin vuonna, seuraa Vappulähetystä JYYn Youtubesta.

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta eli JYY on järjestänyt yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun eli JAMKOn kanssa perinteisesti Kirkkopuiston ja Harjun vappua. 

Vappuohjelman varmasti tunnetuin osa on vappuaattona 30.4. Minna Canthin patsaan lakitus, jota JYY on järjestänyt vuodesta 1989 lähtien katkeamattomana perinteenä. Minna Canthin lakitus tuo yhteen kaikki kaupunkilaiset ja on monelle merkittävä vappuperinne.

Tämänhetkisen poikkeustilan vuoksi ja viranomaisten ohjeita noudattaen JYY järjestää Minna Cathin lakituksen 30.4.2020 klo 17.30 @JYYtubettaa -Youtube kanavansa välityksellä ja kannustaa kaikkia kaupunkilaisia seuraamaan lakitusta ja sen ohjeisohjelmaa omista kodeistaan käsin. Minna Canthin patsaan lakittamisen lisäksi Vappulähetyksessä nähdään ja kuullaan JYYn ja JAMKOn hallituksen puheenjohtajien vappupuheet sekä Muuan mies -yhtyeen keikka.

Harjun vappupiknikiä ei tänä vuonna järjestetä, vaan JYY suosittelee kaikille kotipiknikin järjestämistä.

Lisäksi JYY järjestää monenlaista etähaastetta ja -tapahtumaa, johon kaikki vappumieliset voivat osallistua. JYYn koko vappuviikon ohjelma on nähtävissä verkkosivuillamme www.jyy.fi/vappu

Lisätietoja

Laura Partamies
JYYn tapahtumatuottaja

tapahtumatuottaja@jyy.fi

+358 45 137 1961

www.jyy.fi