Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta hakee Amazing Race Jyväskylä -projektikoordinaattoria

Oletko opiskelijatapahtumien suurkuluttaja ja tapahtumanjärjestämisen mastermind? Nautitko työskentelystä opiskelijoiden kanssa? Jos vastasit kyllä, olet ehkä etsimämme henkilö. Etsimme innostunutta, luovaa ja oma-aloitteista tiimipelaajaa suunnittelemaan ja toteuttamaan Jyväskylän opiskelijavapun mahtavinta tapahtumaa.

Amazing Race Jyväskylä on Jyväskylän korkeakouluopiskelijoille suunnattu leikkimielinen kaupunkisuunnistuskilpailu, joka järjestetään vappuaattona 30.4.2019. Kilpailussa nelihenkiset joukkueet suunnistavat vihjeiden perusteella Jyväskylän kaupungin alueella. Rata tekee laajan kierroksen Jyväskylässä, ja nopein joukkue voittaa kilpailun.

Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluvat tapahtuman suunnittelu ja käytännön järjestelyt, viestintä, yhteistyötahojen ja apurahojen hakeminen tapahtuman rahoittamiseksi, työryhmän kokoaminen sekä yhteydenpito sen jäsenten välillä.

Työ edellyttää oma-aloitteisuutta sekä ryhmätyö-, organisointi- ja projektinhallintataitoja. Työ on projektiluontoinen ja alkaa tammikuussa tai sopimuksen mukaan. Työ painottuu maalis-huhtikuulle 2019. Tapahtuman jälkeiset työt ja loppuraportointi vievät vielä hieman aikaa toukokuussa.

Tehtävästä maksetaan 1 200 € suuruinen palkkio työn suorittamisen jälkeen.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-tiedostoina maanantaihin 28.1. klo 10.00 mennessä osoitteeseen kulttuurituottaja@jyy.fi. Sähköpostin otsikoksi “ARJ-projektikoordinaattorin haku”. Hakemukset kuitataan vastaanotetuksi.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolten edustajia sekä eri taustoista olevia henkilöitä.

Hakuaikaa on pidennetty ja haku projektikoordinaattoriksi päättyy maanantaina 28.1. klo 10.00