Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta hakee Amazing Race Jyväskylä -projektikoordinaattoria

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta hakee

Amazing Race Jyväskylä -projektikoordinaattoria

Amazing Race Jyväskylä on kaupunkisuunnistuskilpailu Jyväskylän korkeakouluopiskelijoille. Tapahtuma toteutetaan vappuaattona 30.4.2018 Jyväskylän kaupungin alueella. Joukkueet suunnistavat vihjeiden perusteella rastilta toiselle. Rata tekee laajan kierroksen Jyväskylässä, ja nopein joukkue voittaa kilpailun.

Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluvat tapahtuman suunnittelu ja käytännön järjestelyt, yhteistyötahojen ja apurahojen hakeminen tapahtuman rahoittamiseksi, työryhmän kokoaminen ja yhteydenpito sen jäsenten välillä.

Työ edellyttää oma-aloitteisuutta sekä ryhmätyö-, organisointi- ja projektinhallintataitoja. Työ on projektiluontoinen ja alkaa tammikuussa tai sopimuksen mukaan. Työ painottuu maalis-huhtikuulle 2018. Tapahtuman jälkeiset työt ja loppuraportointi vievät vielä hieman aikaa toukokuussa. Tehtävästä maksettava palkkio on 1 200 €.

Haku päättyy perjantaina 22.12.2017.

Lähetä hakemus ansioluetteloineen sähköpostin liitetiedostona pdf-muodossa. Sähköpostin otsikoksi tulee merkitä ”Amazing Race Jyväskylä -projektikoordinaattori” ja se tulee lähettää osoitteeseen kulttuurituottaja@jyy.fi

Vain hakuohjeiden mukaiset hakemukset huomioidaan!

Lisätietoja:

Teemu Rahikka
Kulttuurituottaja
kulttuurituottaja (a) jyy.fi
045 137 1961