Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta hakee jäsenpalvelu- ja järjestösihteeriä

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta hakee

Jäsenpalvelu- ja järjestösihteeriä

Oletko palvelualtis opiskelijatoiminnan tuntija? Oletko inessä järjestöskenessä? Autatko mielelläsi opiskelijoita järjestötoiminnnan eri vaiheissa?

Saatat olla etsimämme henkilö!

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta (JYY) on noin 12 000 yliopisto-opiskelijan muodostama julkisoikeudellinen yhteisö. Toimimme jäsentemme edunvalvonta- ja palveluorganisaationa. Haemme joukkoomme jäsenpalvelu- ja järjestösihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2018 alkaen.

Jäsenpalvelusihteeri on suurelle osalle jäsenistöämme ensimmäinen kontakti ylioppilaskuntaan. Toimistorutiinien lisäksi hän hoitaa päivittäistä jäsenpalvelua myös englanniksi. Hänen vastuullaan on muun muassa hoitaa opiskelijakorttitarrojen jakamista sekä huolehtii muista jäsenpalveluista. Sihteerin työtehtäviin kuuluu JYYn piirissä toimivien järjestöjen neuvonta, järjestöavustusten koordinointi ja järjestöjen tukeminen muun muassa koulutuksia järjestämällä. Jäsenpalvelusihteerin erityisenä tehtävänä on auttaa kehittämään JYYn järjestösektorin sekä ylioppilaskunnassa toimivien järjestöjen toimintaa.

Etsimme ihmisläheistä järjestötoiminnan moniosaajaa, joka pärjää vauhdikkaassa ja muuttuvassa toimintaympäristössä ja jolla on intoa ja kykyä oppia uutta. Edellytämme sinulta hyviä viestintätaitoja, erinomaisia suomen ja englannin kielen taitoja, kokemusta järjestötoiminnasta sekä korkeakouluopintoja. JYYn toiminnan tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että hallitset sosiaaliset tilanteet sekä sähköiset työvälineet ja toimintaympäristöt. Alkupalkkaus on ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaisesti 1818,46 euroa kuukaudessa, jonka lisäksi maksetaan mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla pdf-muotoisena liitteenä osoitteeseen toiminnanjohtaja@jyy.fi sunnuntaihin 26.11.2017 klo 23.59 mennessä. Sähköpostin otsikkokenttään merkintä ”Jäsenpalvelu- ja järjestösihteerin haku”. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Haastattelut järjestetään 29.11., varapäivä 1.12. Tehtävään valittavalle järjestetään sopimuksen mukaan perehdytystä joulukuussa.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä eri taustoista olevia henkilöitä.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Eetu Kreivi | 045 138 6816 | toiminnanjohtaja@jyy.fi