JYY etsii koordinaattoria hyvinvointiviikolle

Hyvinvointiviikko on JYYn järjestämä tapahtuma, jossa opiskelijat pääsevät osallistumaan erilaisiin hyvinvointitapahtumiin. Hyvinvointiviikko on tänä vuonna 4.-10.10. ja sen päätapahtuma on Mielen kulttuuri -seminaari, joka järjestetään 7.10. Lisäksi hyvinvointiviikolla on muuta hyvinvointiin liittyvää ohjelmaa ja tapahtumaa sekä Liikunta-appro, joiden järjestämisestä vastaa erillinen Liikunta-appron koordinaattori. Hyvinvointiviikon kokonaisuus tullaan järjestämään hybridinä.

Hyvinvointiviikon koordinaattorin tehtäviin kuuluvat

  • Hyvinvointiviikon suunnittelu ja käytännön järjestelyt yhdessä JYYn hyvinvointitoimijoiden kanssa
  • Mielen kulttuuri -seminaarin suunnittelu ja järjestäminen
  • Yhteistyötahojen hankkiminen tapahtumalle (mm. puhujat Mielen kulttuuri -seminaariin)
  • Tapahtumaviestintä ja tapahtuman markkinointi
Hyvinvointiviikon koordinaattori vastaa tapahtuman kokonaisuudesta ja toteutuksesta. Koordinaattori toimii tehtävässään yhteistyössä JYYn kanssa, joka perehdyttää tehtävään ja tukee koordinaattoria. Koordinaattori saa käyttöönsä myös aikaisempien vuosien materiaalit.

Valittavalta koordinaattorilta toivotaan erityisesti

  • Kiinnostusta hyvinvointiin
  • Oma-aloitteisuutta ja innovatiivisuutta
  • Hyviä yhteistyötaitoja
  • Organisointi- ja projektinhallintataitoja; kokemus katsotaan eduksi
  • Kykyä viestiä tapahtumasta innostavasti sekä suomeksi että englanniksi; hyvät sometaidot

Tehtävä on projektiluontoinen ja alkaa heti, kun valinta on suoritettu. Suurin työmäärä painottuu elo-lokakuulle 2021. Tapahtuman jälkeiset työt ja loppuraportointi vievät vielä hieman aikaa lokakuun lopussa. Projektikoordinaattorin palkkio on yhteensä 750 euroa ja se maksetaan projektin jälkeen verokortilla.

Lähetä avoin hakemus 16.05.2020 klo 23.59 mennessä sähköpostin liitetiedostona pdf-muodossa osoitteeseen sopo-asiantuntija@jyy.fi. Sähköpostin otsikoksi tulee merkitä: ”Hyvinvointiviikon koordinaattori”. Kerro hakemuksessasi mahdollisesta kokemuksesta tapahtumajärjestämisestä / projektihallinnasta, miksi olisit hyvä koordinaattori sekä lyhyesti siitä, miten sosiaalisen median käyttö on sinulla hallussa. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti vain rekryryhmän kesken ja poistetaan haun jälkeen. Vain hakuohjeiden mukaiset hakemukset huomioidaan!

Hakijat valitaan hakemusten perusteella haastatteluihin, jotka pidetään viikolla 20. JYY toivottaa tervetulleeksi kaikki hakijat opiskelualaan tai muuhun taustatekijään katsomatta!

Lisätietoja tehtävästä antavat

Juulia Saukkonen 
JYYn sosiaalipoliittinen asiantuntija
sopo-asiantuntija@jyy.fi
050 307 0540

Elina Kärkkäinen 
elina.karkkainen@jyy.fi
JYYn hallituksen jäsen (Sosiaalipolitiikka, hyvinvointi, liikunta)