JYY etsii koordinaattoria hyvinvointiviikolle

Hyvinvointiviikko on JYYn järjestämä tapahtuma, jossa opiskelijat pääsevät osallistumaan erilaisiin hyvinvointitapahtumiin. Hyvinvointiviikko on tänä vuonna 4.-8.4. Samalla viikolla vietetään myös maailman terveyspäivää 7.4.

Hyvinvointiviikon koordinaattorin tehtäviin kuuluvat

  • Hyvinvointiviikon teeman ideointi, suunnittelu ja käytännön järjestelyt yhdessä JYYn hyvinvointitoimijoiden kanssa
  • Yhteistyötahojen hankkiminen tapahtumalle
  • Tapahtumaviestintä ja tapahtuman markkinointi

Hyvinvointiviikon koordinaattori vastaa tapahtuman kokonaisuudesta ja toteutuksesta. Koordinaattori toimii tehtävässään yhteistyössä JYYn kanssa, joka perehdyttää tehtävään ja tukee koordinaattoria. Koordinaattori saa käyttöönsä myös aikaisempien vuosien materiaalit.

Valittavalta koordinaattorilta toivotaan erityisesti

  • Kiinnostusta hyvinvointiin
  • Oma-aloitteisuutta ja innovatiivisuutta
  • Hyviä yhteistyötaitoja
  • Organisointi- ja projektinhallintataitoja; kokemus katsotaan eduksi
  • Kykyä viestiä tapahtumasta innostavasti sekä suomeksi että englanniksi; hyvät sometaidot

Tehtävä on projektiluontoinen ja alkaa heti, kun valinta on suoritettu. Suurin työmäärä painottuu maalis-huhtikuulle 2022. Tapahtuman jälkeiset työt ja loppuraportointi vievät vielä hieman aikaa huhtikuun lopussa/toukokuun alussa. Projektikoordinaattorin palkkio on yhteensä 750 euroa ja se maksetaan projektin jälkeen verokortilla.

Lähetä avoin hakemus 13.2.2022 klo 23.59 mennessä sähköpostin liitetiedostona pdf-muodossa osoitteeseen sopo-asiantuntija@jyy.fi. Sähköpostin otsikoksi tulee merkitä: ”Hyvinvointiviikon koordinaattori”. Kerro hakemuksessasi mahdollisesta kokemuksesta tapahtumajärjestämisestä / projektihallinnasta, miksi olisit hyvä koordinaattori sekä lyhyesti siitä, miten sosiaalisen median käyttö on sinulla hallussa. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti vain rekryryhmän kesken ja poistetaan haun jälkeen. Vain hakuohjeiden mukaiset hakemukset huomioidaan!

Hakijat valitaan hakemusten perusteella haastatteluihin, jotka pidetään viikolla 7. JYY toivottaa tervetulleeksi kaikki hakijat opiskelualaan tai muuhun taustatekijään katsomatta!

Lisätietoja tehtävästä antavat

Anna Jäntti
JYYn sosiaalipoliittinen asiantuntija
sopo-asiantuntija@jyy.fi

Fanni Rantala
fanni.rantala@jyy.fi
JYYn hallituksen jäsen (Sosiaalipolitiikka, hyvinvointi, liikunta)