JYY etsii koordinaattoria liikunta-approlle

Liikunta-appro on JYYn ja JAMKOn yhdessä järjestämä liikuntatapahtuma, jossa opiskelijat keräävät suoritusmerkintöjä appropassiin osallistumalla lukuisten liikuntaseurojen ja -yritysten järjestämiin liikuntakokeiluihin Jyväskylässä. Tapahtuma toteutetaan tänä vuonna kaksipäiväisenä lokakuun alussa 6.-7.10.2020. Vuoden 2019 liikunta-approssa 300 opiskelijaa saivat mahdollisuuden kokeilla runsaasti erilaisia liikuntamuotoja ja -palveluita. Vuonna 2020 tavoitteena on saada tapahtumasta entistä sujuvampi ja kerätä vielä aiempaakin enemmän liikuntamahdollisuuksia approon osallistuville!

Liikunta-appron koordinaattorin tehtäviin kuuluvat:

  • tapahtuman suunnittelu ja käytännön järjestelyt
  • yhteistyötahojen (mm. liikuntapaikkojen) hankkiminen tapahtumalle
  • tapahtumaviestintä ja ohjelman päivittäminen nettisivuille ja appropassiin
  • approjen lopputapahtuman suunnittelu ja toteutus

Liikunta-appron koordinaattori vastaa tapahtuman kokonaisuudesta ja toteutuksesta. Koordinaattori toimii tehtävässään yhteistyössä JYYn ja JAMKOn kanssa, jotka perehdyttävät tehtävään ja tukevat koordinaattoria. 

Valittavalta koordinaattorilta toivotaan erityisesti:

  • Kiinnostusta liikuntaan ja hyvinvointiin
  • Oma-aloitteisuutta ja innovatiivisuutta
  • Hyviä yhteistyötaitoja
  • Organisointi- ja projektinhallintataitoja; kokemus katsotaan eduksi
  • Kykyä viestiä tapahtumasta innostavasti sekä suomeksi että englanniksi; hyvät sometaidot
  • Jyväskylän liikuntapalveluiden monipuolista tuntemusta tai kiinnostusta tutustua näihin

Tehtävä on projektiluontoinen ja alkaa heti, kun valinta on suoritettu. Hakijoille ilmoitetaan 12.5. mennessä. Suurin työmäärä painottuu elo-lokakuulle 2020. Tapahtuman jälkeiset työt ja loppuraportointi vievät vielä hieman aikaa lokakuun lopussa. Projektikoordinaattorin palkkio on yhteensä 1000 euroa ja se maksetaan projektin jälkeen verokortilla. 

Lähetä avoin hakemus 20.4.2020 mennessä sähköpostin liitetiedostona pdf-muodossa osoitteeseen rekry@jamko.fi. Sähköpostin otsikoksi tulee merkitä ”Liikunta-appron koordinaattori”. Kerro hakemuksessasi mahdollisesta kokemuksesta tapahtumajärjestämisestä / projektihallinnasta, miksi olisit hyvä koordinaattori sekä lyhyesti siitä, miten sosiaalisen median käyttö on sinulla hallussa. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti vain rekryryhmän kesken ja poistetaan haun jälkeen. Vain hakuohjeiden mukaiset hakemukset huomioidaan!

Hakijat valitaan hakemusten perusteella haastatteluihin, jotka pidetään viikoilla 17-19 etähaastatteluina verkkoympäristössä. JYY ja JAMKO toivottavat tervetulleeksi kaikki hakijat opiskelualaan tai muuhun taustatekijään katsomatta! 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Karoliina Hollmén
JYYn hallituksen liikuntavastaava
karoliina.hollmen@jyy.fi

Pekka Mannermaa
JAMKOn hallituksen hyvinvointivastaava
pekka.mannermaa@jamko.fi