JYY etsii vapaaehtoisia kestävän kehityksen viikkojen järjestäjätiimiin

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi? JYYn kestävän kehityksen viikkojen tiimissä on monenlaisia kevyitä sekä vastuullisempia tehtäviä, joissa pääset oppimaan, inspiroitumaan ja tutustumaan poikkitieteellisesti uusiin opiskelijoihin. Lisäksi saat huomata, kuinka sinun teoillasi oikeasti on merkitystä!

Kestävän kehityksen viikot järjestetään 19.10.-1.11. ja vapaaehtoistiimille järjestetään muutama työpaja ennen sitä. Etsimme tiimiin monenlaisia opiskelijoita erilaisista opiskelutaustoista. Tunnistatko itsesi seuraavista?

  • Tykkäätkö suunnitella ja toteuttaa vaikuttavaa viestintää? Tiimissä pääset ideoimaan videoita ja podcastia sekä tietenkin toteuttamaan somepostauksia.

  • Oletko aurinkoinen asiakaspalvelija tai kylmähermoinen järjestelijä? Järjestämme viikon aikana monenlaisia asiatapahtumia, joissa tarvitsemme out of the box -ideoita, apukäsiä ja vastuunkantajia.

  • Haluatko oppia ilmastonmuutoksen ratkaisuista ja kiinnostaako sinua vastuullisuuskysymykset tulevassa työelämässä? Sinun ei tarvitse olla vielä mikään ilmastoguru lähteäksesi mukaan tiimiin. Ja jos sattuisit sellainen olemaan, tulet varmasti oppimaan lisää ja saatat löytää yhteistyökumppaneistamme tulevaisuuden työmahdollisuuksia.

Tiistaina 12.5. klo 17 järjestetään tiimin ensimmäinen työpaja, jossa kuulet lisää teemaviikosta, tutustut muihin tiimiläisiin sekä pääset heti syventymään myös asiaan. Ei hätää, voit ilmoittautua tiimiin, vaikka et pääsisi ensimmäiseen tapaamiseen.

Työpaja järjestetään videotapaamisena.

Ilmoittaudu tiimiin ja työpajaan täyttämällä seuraava lyhyt lomake:

https://docs.google.com/forms/d/1pcnwzcTeTcCwV1etATidiGXS6kZPlADlxXZ7nR0Mggg/

Lisätietoja

Josefiina Hukari
Kestävän kehityksen viikkojen koordinaattori