Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta hakee jäsenpalvelu- ja järjestösihteeriä

Koetko järjestö- ja muun opiskelijatoiminnan tärkeänä? Palatko halusta auttaa ja tukea opiskelijoita ja opiskelijoiden järjestöjä? Oletko sääntöjen ja hallinnon kehittämisestä kiinnostunut? Onko yhdistyslaki mielenkiintoista luettavaa? Oletko inessä järjestöskenessä?

Saatat olla etsimämme henkilö!

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta (JYY) on noin 12 000 yliopisto-opiskelijan muodostama julkisoikeudellinen yhteisö. Toimimme jäsentemme edunvalvonta- ja palveluorganisaationa. Haemme joukkoomme jäsenpalvelu- ja järjestösihteeriä 7.2.2022 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Jäsenpalvelu- ja järjestösihteeri on suurelle osalle jäsenistöämme ensimmäinen kontakti ylioppilaskuntaan. Jäsenpalvelu- ja järjestösihteerinä palvelet jäsenistöämme sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi vastuullasi on muun muassa opiskelijakorttien lukuvuositarrojen jakaminen sekä muista jäsenpalveluista että toimistorutiineista huolehtiminen. Työ sitoo sinut työpöydän taakse toimistomme aukioloaikoina.

Jäsenpalvelusihteerinä huolehdit JYYn piirissä toimivien järjestöjen tuesta ja neuvonnasta. Arkeesi sisältyy muun muassa järjestöavustusten koordinointia sekä erilaisten koulutusten ja vertaistapaamisten järjestämistä. Jäsenpalvelusihteerinä autat kehittämään JYYn järjestösektorin ja ylioppilaskunnan piirissä toimivien järjestöjen toimintaa. Lisäksi jäsenpalvelu- ja järjestösihteeri toimii muutamissa yliopiston työryhmissä JYYn edustajana.

Etsimme ihmisläheistä järjestötoiminnan moniosaajaa, joka pärjää vauhdikkaassa toimintaympäristössä ja jolla on intoa ja kykyä oppia uutta ja jakaa oppimaansa eteenpäin. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että hallitset erinomaisesti asiakaspalvelutilanteet, sähköiset työvälineet ja sähköiset toimintaympäristöt.

Edellytämme:

 • Korkeakouluopintoja
 • Hyviä viestintätaitoja
 • Ongelmanratkaisukykyä
 • Erinomaista suomen ja sujuvaa englannin kielten suullista ja kirjallista osaamista
 • Kokemusta opiskelijajärjestöistä ja muusta järjestötoiminnasta

Katsomme eduksi:

 • Ylioppilaskuntakentän tuntemuksen
 • Kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä

Tarjoamme sinulle muun muassa:

 • monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset toteuttamaan ideoitasi ja kehittämään osaamistasi
 • kokeilukulttuuriin orientoituneen osaavan, intohimoisen ja innostavan työyhteisön tuen
 • mahdollisuuden hakea asumaan JYYn omistamiin asuntoihin
 • vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
 • ylimääräisiä TES-vapaita
 • liikunta- ja kulttuuriseteliedun
 • palkkaus: Ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkaluokan III mukaan, alkaen 2053,36 €/kk (lisäksi mahdolliset koulutus- ja kokemuslisät)

Mikäli olet etsimämme henkilö, toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-tiedostoina viimeistään keskiviikkona 26.1.2022 klo 9.00 mennessä osoitteeseen toiminnanjohtaja@jyy.fi. Sähköpostin otsikkokenttään merkintä “jäsenpalvelu- järjestösihteerin haku”. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi.

Haastattelut järjestetään perjantain 28.1. ja maanantain 31.1. aikana. Haastatteluun valituilla teetetään tehtävä, josta informoidaan prosessin edetessä. Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden hakemuksessaan ilmoittamiin suosittelijoihin.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä eri taustoista olevia henkilöitä.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Minna Oinas
Toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja@jyy.fi
045 138 6816

Eetu Heiska
Jäsenpalvelu- ja järjestösihteeri
jasenpalvelusihteeri@jyy.fi
050 430 6747