JYY hakee kansainvälisten asioiden asiantuntijan sijaista

Onko kansainvälisyyden edistäminen intohimosi? Oletko luontainen verkostoituja? Palatko halusta parantaa maailmaa ja taistella oikeudenmukaisemman tulevaisuuden puolesta? Meillä JYYssä pääsisit kukoistamaan! Tervetuloa osaksi intohimoista ja osaavaa JYY-tiimiä! Hae 27.7.2020 mennessä.

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta (JYY) hakee kansainvälisten asioiden asiantuntijan sijaista ajalle 18. elokuuta alkaen tai sopimuksen mukaan 16.4.2021 saakka. Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta (JYY) on noin 12 000 yliopisto-opiskelijan muodostama julkisoikeudellinen yhteisö. Toimimme jäsentemme edunvalvonta- ja palveluorganisaationa.

Kansainvälisten asioiden asiantuntijana tehtävänäsi on koordinoida ylioppilaskunnan kansainvälistä toimintaa ja kansainvälisten opiskelijoiden edunvalvontaa sekä hallinnoida JYYn kehitysyhteistyötä. Lisäksi toimit kansainvälisen toiminnan ja kehitysyhteistyön valiokuntien tukena ja olet mukana organisoimassa näiden toimintaa. Opiskelijoiden kansainvälistymismahdollisuuksien edistäminen on tärkeä osa työtäsi.

Kansainvälisten asioiden asiantuntijana työskentelet puolet työajastasi Jyväskylän yliopiston kansainvälisissä palveluissa, missä tehtäviisi kuuluu muun muassa kansainvälisten opiskelijoiden vastaanoton ja kansainvälisen tutortoiminnan organisointi. Työhösi kuuluu asiakaspalvelua ja esiintymistä. Keskeisenä työkielenä on suomen lisäksi englanti.

Etsimme innostunutta, oma-aloitteista ja täsmällistä organisoijaa monikulttuuriseen työympäristöön. Työhön valittavan on tärkeää kyetä priorisoimaan työtehtäviään ja olemaan yhteistyössä kaikenlaisten ihmisten kanssa. Valittavalta henkilöltä edellytämme hyvää suomen ja erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä korkeakouluopintoja.

Yliopiston, ylioppilaskunnan ja kansainvälisen koulutus- ja sosiaalipolitiikan tuntemus katsotaan eduksi. Myös kokemus projektien hallinnasta, kehitysyhteistyöstä, edunvalvonnasta ja tutortoiminnasta katsotaan hakijalle eduksi. Alkupalkkaus on ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaisesti 1969,92 euroa kuukaudessa mahdollisine kokemus- ja koulutuslisineen. Tehtävään valittavalla on mahdollisuus hakea asumaan ylioppilaskunnan omistamiin opiskelija-asuntoihin.

Toimita hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla pdf-muotoisena liitteenä osoitteeseen toiminnanjohtaja(at)jyy.fi maanantaihin 27.7.2020 klo 12.00 mennessä osoitettuna JYYn hallitukselle. Sähköpostin otsikkokenttään ”KV-asiantuntijan haku”. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Tutustumme hakemuksiin sitä mukaan kuin niitä saapuu. Haastattelut järjestetään viikoilla 31 ja/tai 32. Haastattelut järjestyvät tarvittaessa myös etänä. Toivomme tehtävään eritaustaisia- ja sukupuolisia hakijoita.

Otamme yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi yhteystiedot jo hakuvaiheessa ansioluetteloosi tai hakemukseesi.

Lisätietoja

 

toiminnanjohtaja Minna Oinas | toiminnanjohtaja(at)jyy.fi | 045 138 6816

kansainvälisten asioiden asiantuntija Àgnes Stojcsics | kv-asiantuntija(at)jyy.fi | 050 338 7655

 

Jyväskylässä 10.7.2020

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan hallitus