JYY hakee paikalliskoordinaattoria kestävän kehityksen teemaviikolle

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY sai Suomen ylioppilaskuntien liiton ja seitsemän muun ylioppilaskunnan kanssa tukea ulkoministeriön rahoittamalle hankkeelle ”Kestävyys kannattaa, kannata kestävyyttä!”. Hankkeen tavoitteena on saada opiskelijoita ajattelemaan heidän kulutustottumustensa vaikutuksia globaalisti ihmisoikeuksien, eettisyyden ja ympäristön näkökulmasta.

Haluatko sinä vaikuttaa opiskelijoiden kulutustottumuksiin? Rekrytoimme luottamustoimeen paikalliskoordinaattoria, jonka tehtävänä on vastata kestävän kehityksen teemaviikon järjestämisestä JYYssä osana edellä mainittua hanketta. Paikalliskoordinaattori kerää itselleen ryhmän vapaaehtoisia, joiden kanssa suunnitella ja toteuttaa teemaviikon viestintää, esiintyjiä, tapahtumia ja raportointia. Osana hanketta toteutetaan yhteisiä tapahtumia kaikissa ylioppilaskunnissa. Lisäksi JYY on sitoutunut järjestämään täydentäviä tapahtumia. Osa ohjelmarungosta on luotu valmiiksi jo hankehaun yhteydessä.

Työtä on eniten syys-marraskuussa järjestettävän teemaviikon aikaan. Apuna koordinaattorilla on JYYn kehitysyhteistyön sektori, SYL ja muiden ylioppilaskuntien koordinaattorit sekä teemaviikon vapaaehtoisryhmä.

Edellytämme hakijalta:

  • Kiinnostusta kestävään kehitykseen ja vastuulliseen kuluttamiseen
  • Johtamis- ja projektinhallintataitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsotaan:

  • Näyttö tavoitteellisesta projektityöskentelystä
  • Kokemus viestinnästä

Koordinaattorin tehtävään tarjotaan koulutus. Viikon järjestämisestä maksetaan koordinaattorille palkkio, joka on suuruudeltaan 1700 euroa sivukuluineen. Tehtävä on oiva mahdollisuus kerryttää työkokemusta. Toimita motivaatiokirjeesi ansioluetteloineen sähköisenä versiona osoitteeseen kv-asiantuntija@jyy.fi. Lähetä hakemus tehtävään viimeistään 27.4.2021 klo 23.59 mennessä. Haastattelut järjestetään viikolla 18 etäyhteydellä. Toivomme hakijoita monenlaisista taustoista.

Lisätietoja

Ville Härsilä
Ylioppilaskunnan kansainvälisten asioiden asiantuntija
kv-asiantuntija@jyy.fi
050 338 7655

The position requires fluency in Finnish, therefore the recruitment notice is only in Finnish.