HAKUA JATKETTU: JYY hakee projektityöntekijää opiskelijayhteisöllisyyden vahvistamiseen

Ovatko opiskelijoiden hyvinvointi ja yhteisöllisyyden tukeminen lähellä sydäntäsi? Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta (JYY) etsii projektityöntekijää Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaan projektiin opiskelijoiden hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden tukemiseen koronapandemian aikana. Projektia toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kanssa.

Projektityöntekijänä työskentelet osana JYYn toimiston edunvalvontatiimiä. JYY on 12 000 opiskelijan muodostama aktiivinen ja vaikuttava julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii jäsenistönsä edunvalvonta- ja palveluorganisaationa.

Tehtävänäsi on koordinoida opiskelijoiden yhteisöllisyyttä tukevaa vapaa-ajan toimintaa jäsenistössä heränneiden ideoiden pohjalta. Yhteisen toiminnan järjestämisessä sinua auttaa tiimi, jonka kokoat vapaaehtoisista opiskelija-aktiiveista. Tehtävänkuvaan kuuluu tiimisi jäsenten motivoiminen, tukeminen ja kouluttaminen yhteisöllisyyden kehittämisessä.

Jyväskylän yliopistossa opiskelee tutkinto- ja vaihto-opiskelijoita monista eri maista ja järjestämäsi toiminnan tulee olla saavutettavaa myös niille opiskelijoille, joiden äidinkieli ei ole suomi. Työkielenä toimivat tilanteesta riippuen suomi ja englanti.

Projekti antaa sinulle mahdollisuuden ideoida täysin uudenlaisia tapoja yhteisöllisyyden rakentamiseksi. Etätapahtumien lisäksi pääset järjestämään myös läsnä olevia kohtaamisia kulloisenkin tartuntatautitilanteen sallimissa rajoissa.

Haussa yhteisöllisyydestä innostuva tiimipelaaja

Edellytämme sinulta valmiuksia fasilitoida ja johtaa ryhmätoimintaa, projektin koordinointitaitoja budjetista aikatauluihin sekä erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Katsomme eduksi kokemuksen verkkotapahtumien järjestämisestä, oman toimintasi vaikuttavuuden raportoinnista ja mittaamisesta sekä vahvan sidoksen opiskelijaelämään.

Tarjoamme sinulle muun muassa:

  • monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset toteuttamaan ideoitasi ja kehittämään osaamistasi
  • osaavan, intohimoisen ja innostavan työyhteisön tuen
  • joustavat työajan
  • mahdollisuuden hakea asumaan JYYn omistamiin asuntoihin
  • vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  • liikunta- ja kulttuuriseteliedut

Palkkaus on ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaisesti 1978,36 euroa kuukaudessa (työaika 36h 15min/vk), minkä lisäksi maksetaan mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan kuitenkin viimeistään toukokuussa 2021 ja päättyy 31.1.2022. Työsuhde on määräaikainen. Määräaikaisuuden perusteena on projektirahoituksen kesto. Työaika sijoittuu osittain iltoihin ja viikonloppuihin.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla pdf-muotoisena liitteenä torstaihin 22.4.2021 klo 9.00 mennessä osoitteeseen toiminnanjohtaja@jyy.fi. Sähköpostin otsikkokenttään ”Projektityöntekijän haku”. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Teetämme haastatteluun kutsuttavilla ennakkotehtävän. Haastattelut järjestetään viikolla 17.

Ennen haun jatkamista tulleet hakemukset huomioidaan rekrytointiprosessissa.

Lisätietoja

Joachim Kratochvil
Ylioppilaskunnan koulutuspoliittinen asiantuntija
kopo-asiantuntija@jyy.fi
050 330 1025