JYY hakee Reilu yliopisto –koordinaattoria

This position requires understanding of Finnish language. Therefore, the announcement is in Finnish only.

JYY ja Jyväskylän yliopisto hakevat koordinaattoria projektille, jonka tavoitteena on Reilun kaupan -tuotteiden käytön edistäminen ja tietoisuuden lisääminen. Jyväskylän yliopistolla on ollut Reilu korkeakoulu -arvonimi jo vuodesta 2014. Reilu korkeakoulu -arvonimen säilymisestä ja käytännön asioiden hoitamista yliopisto on koordinoinut yhdessä JYYn kanssa, joka on rekrytoinut tehtävään Reilu yliopisto -koordinaattorin.

Reilu yliopisto -koordinaattorin tehtäviin kuuluu tiedottaminen Reilun kaupan -tuotteista sekä yhteydenpito tiedekuntiin, ainejärjestöihin ja kampusalueella toimiviin opiskelijaravintoloihin. Koordinaattorin tehtävänkuvaan kuuluu myös kokouksiin osallistumista sekä Reilun kaupan viikon ja muiden tempausten ja tapahtumien järjestämistä. Reilu yliopisto -koordinaattori tekee tiivistä yhteistyötä JYYn kehitysyhteistyövaliokunnan kanssa ja raportoi valiokunnalle projektin etenemisestä säännöllisin väliajoin. Koordinaattori toimii myös yhteyshenkilönä Reilun kaupan ry:een ja on vastuussa vuosiraportin laatimisesta.

Koordinaattorilta odotetaan kiinnostusta kestävään kehitykseen, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Eduksi katsotaan, jos koordinaattori pystyy sitoutumaan tehtävään vähintään vuodeksi. Koordinaattorina toimit luottamustoimessa ja tehtävä alkaa heti. Koordinaattorille maksetaan 500 euron palkkio per vuosi.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen kv-asiantuntija@jyy.fi. Sektori järjestää tämän jälkeen haastattelun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antavat

Ville Härsilä
JYYn Kansainvälisten asioiden asiantuntija
kv-asiantuntija@jyy.fi

Oskari Hakala
JYYn hallituksen kehitysyhteistyövastaava
oskari.hakala@jyy.fi