JYY hakee toiminnanjohtajan sijaista  

Oletko innostava joukkojen johtaja ja organisoinnin mestari? Oletko työyhteisön peruskallio, joka ei hätkähdä yllättäviä tilanteita? Jos vastasit kyllä, olet ehkä etsimämme tyyppi.  

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta hakee toiminnanjohtajan sijaista 18.9.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan 14.5.2024 saakka. Olemme yli 12 000 yliopisto-opiskelijan muodostama julkisoikeudellinen yhteisö. Toimimme jäsentemme edunvalvonta- ja palveluorganisaationa. 

Toiminnanjohtajana olet vastuussa ylioppilaskunnan palvelu- ja etujärjestötoiminnasta sekä niiden johtamisesta. Ylimpänä toimihenkilönä olet myös asiantuntijatiimimme ja lehtemme päätoimittajan lähijohtaja. Tehtäviisi kuuluu myös muun muassa henkilöstö- ja taloushallintoa sekä hallituksen ja edustajiston päätöksenteon valmistelua. Tuet arjessa myös luottamushenkilöstön toimintaa. Lisäksi olet organisaatiomme kasvot ja huolehdit omalta osaltasi sidosryhmäyhteistyöstä. Työssäsi pääset myös esiintymään ja toivommekin, että olet ihmisläheinen tyyppi, joka pärjää vauhdikkaassa ja muuttuvassa toimintaympäristössä.  

Edellytämme sinulta  

  • kokemusta ihmisten ja asioiden johtamisesta  
  • hyvän hallintotavan ja ylioppilaskuntien toimintaa ohjaavien lakien tuntemusta 
  • hyvää ylioppilaskuntatoiminnan tuntemusta 
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja  
  • erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa 
  • päätöksenteko- ja paineensietokykyä  
  • korkeakouluopintoja  

Uutena tulokkaana pääset johtamaan hauskaa ja kannustavaa työyhteisöämme, jossa suhtaudumme työhömme intohimolla. 

Tuntuuko siltä, että olemme luodut toisillemme? Toimita vapaamuotoinen PDF-muotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen toiminnanjohtaja (a) jyy.fi maanantaihin 21.8. klo 12.00 mennessä. Sähköpostin otsikkokenttään merkintä ”Toiminnanjohtajan sijaisuus”. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Haastattelut järjestettäneen viimeistään vk 35 alussa. Otamme yhteyttä haussa etenevien suosittelijoihin. Valinnan tekee ylioppilaskunnan edustajisto rekrytointiryhmän esityksestä kokouksessaan 5.9. Kärkihakijat haastateltaneen lyhyesti uudelleen edustajiston suljetussa kokouksessaan. Toivomme hakijoiksi kaiken taustaisia henkilöitä.

Hakemukset: 

Sähköpostitse: toiminnanjohtaja@jyy.fi  

Lisätietoja : 

Ylioppilaskunnan toiminnanjohtaja Minna Kalliokoski-Oinas 
+358 45 138 6816
toiminnanjohtaja@jyy.fi

Ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Konsta Tarnanen
+358 45 137 1964
hpj@jyy.fi

The position requires fluency in Finnish, therefore the notice is only posted in Finnish.