JYY hakee toiminnanjohtajan sijaista

Oletko innostava joukkojen johtaja ja organisoinnin mestari? Oletko työyhteisön peruskallio, joka ei hätkähdä yllättäviä tilanteita? Jos vastasit kyllä, olet ehkä etsimämme tyyppi.

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta hakee toiminnanjohtajan sijaista ajalle 28.8.-8.12.2017. Olemme yli 12 000 yliopisto-opiskelijan muodostama julkisoikeudellinen yhteisö. Toimimme jäsentemme edunvalvonta- ja palveluorganisaationa.

Toiminnanjohtajana olet päävastuussa ylioppilaskunnan palvelu- ja etujärjestötoiminnasta sekä niiden strategisesta johtamisesta. Ylimpänä toimihenkilönä olet myös asiantuntijatiimimme lähijohtaja. Tehtäviisi kuuluu myös muun muassa henkilöstö- ja taloushallintoa sekä hallituksen ja edustajiston päätöksenteon valmistelua. Lisäksi olet organisaatiomme kasvot ja huolehdit omalta osaltasi sidosryhmäyhteistyöstä. Työssäsi pääset esiintymään ja toivommekin, että olet ihmisläheinen tyyppi, joka pärjää vauhdikkaassa ja muuttuvassa toimintaympäristössä.

Edellytämme sinulta:

  • erinomaisia vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja
  • erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa
  • päätöksenteko- ja paineensietokykyä
  • hyvää ylioppilaskuntatoiminnan tuntemusta
  • kokemusta ihmisten ja asioiden johtamisesta
  • korkeakouluopintoja

Uutena tulokkaana pääset johtamaan hauskaa ja kannustavaa työyhteisöämme, jossa suhtaudumme työhömme intohimolla mutta vältämme turhantärkeyttä.

Tuntuuko siltä, että olemme luodut toisillemme? Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen toiminnanjohtaja (a) jyy.fi keskiviikkoon 16.8. klo 12.00 mennessä. Sähköpostin otsikkokenttään merkintä ”Toiminnanjohtajan sijaisuus”. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Haastattelut järjestetään 23.8., ja valinnan tekee ylioppilaskunnan edustajisto kokouksessaan 24.8. Kokouksessa hakijat haastatellaan vielä lyhyesti uudelleen.

Lisätietoja :

Ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Teemu Vasama
045 137 1964 | pj@hallitus.jyy.fi

Ylioppilaskunnan toiminnanjohtaja Mari Kröger
045 138 6816 | toiminnanjohtaja@jyy.fi