JYYn toimitusjohtaja Marko Huttunen uusiin tehtäviin helmikuusta 2020 lähtien

JYYn toimitusjohtaja Marko Huttunen siirtyy Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj:n toimitusjohtajaksi 1.2.2020 alkaen. Huttunen on jättänyt JYYn hallitukselle irtisanomispyynnön maanantaina 21.10.2019.

Huttunen aloitti JYYssä lokakuussa 2013. Hänen aikanaan JYY on keskittynyt kiinteistö- ja ravintolaliiketoimintaan sekä luopunut riskejä sisältäneestä tietokonekaupasta KampusData Oy:stä. Lisäksi viimeisen kuuden vuoden aikana on saatettu liikkeelle Kortepohjan ylioppilaskylän peruskorjaushankkeet ja aloitettu kaupunginosan aluekehittäminen. Nykyään JYY on merkittävä toimija kaupunkikehittämisen saralla.

Marko on ollut selkeä muutosjohtaja, joka on saanut tehtyä isoja uudistuksia.  Opiskelijoille näkyvin asia on varmasti ollut Rentukan merkitys ylioppilaskylän yhteisöllisyyttä lisäävänä tekijänä. Olemme kiitollisia Markolle kaikesta tästä kehitystyöstä ja toivotamme hänelle onnea uusiin haasteisiin, kommentoi JYYn hallituksen puheenjohtaja Topias Peltonen.

JYY-konserni on tänä vuonna laatinut uuden liiketoimintastrategian, ja nyt käynnissä on uuden brändin laatiminen.

Seuraajallani on mahtava paikka päästä lanseeraaman uutta ilmettä ja toteuttamaan isoja koko Jyväskylää koskevia kaupunkikehityshankkeita. JYYn kannattaa keskittyä tulevaisuudessa strategiseen kumppanuuteen erityisesti yliopiston kanssa. Kampusalueilla löytyy monipuolisia mahdollisuuksia. JYYn organisaatiossa on hyvä henki, jolla liiketoiminta varmasti tulee kehittymään tulevaisuudessakin, Huttunen kommentoi.

Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj on Helsingin Pörssin päälistalla noteerattu asuntosijoittamiseen erikoistunut yhtiö, joka omistaa 1500 vuokra-asuntoa. Huttusen viimeinen työpäivä JYYn toimitusjohtajana on tammikuussa 2020. Uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessi on tarkoitus aloittaa nopealla aikataululla.

Lisätietoja

Marko Huttunen
Toimitusjohtaja
050 329 2563

Topias Peltonen
Hallituksen puheenjohtaja
045 137 1964