JYYn yritystiimin 2018 rekry on auki!

Haluaisitko päästä rakentamaan ja kehittämään Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan yritysyhteistyötä ja näin lähentämään yrityksiä ja opiskelijoita? Haluaisitko saada oivan mahdollisuuden päästä harjoittelemaan käytännön myyntityön suunnittelua ja toteutusta?

Nyt jokaisella JYYn jäsenellä on ainutlaatuinen tilaisuus hakea vuoden 2018 JYYn yritystiimiin!

Ylioppilaskunta hakee kolmea tiimiläistä ensi vuonna lanseerattavaan JYYn yritystiimiin. Tiimin tehtäviä tulevat olemaan JYYn yritysyhteistyön suunnittelu, kehitys sekä tietenkin tämän kaiken käytäntöön vieminen. Käytännössä tiimissä toimiminen tarkoittaa paljon käytännön myyntityötä, josta tulet varmasti hyötymään myös tulevaisuudessa. Tiimin yksi tärkeimmistä konkreettisista tehtävistä on JYYn vuosijuhlien yhteistyökumppanien hankinta.

Tiimin tehtävien toteutukseen tarvitset aktiivista ja innokasta asennetta myyntityöhön sekä vankkaa halua oppia uusia asioita myynnin suunnittelusta ja toteuttamisesta. Aikaisempaa kokemusta et siis tarvitse vaan asenne ratkaisee! Yritystiimi toimii JYYn hallituksen yritysyhteistyövastaavan ohjauksessa.

Tiimityöskentelyyn kannattaa varata aikaa kalenterista 0-5 h per viikko. Tiimityöskentely painottuu vuoden alkuun vuosijuhladiilien suunnitteluun ja myyntiin, mutta työskentelemään pääsee myös tasaisesti keväällä ja syksyllä. Tiimissä työskentelystä maksetaan 500 euron vuosipalkkio. Tiimi rekrytään yhdeksi vuodeksi kerrallaan. Tehtävässä toimiminen sopii siis loistavasti opintojen ohelle!

Hae mukaan:

Hae JYYn yritystiimiin 4.12.2017 mennessä ja lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen pj@hallitus.jyy.fi

Lisätietoja:

Samuel Latvanen
JYYn yritysyhteistyövastaava 2017
samuel.latvanen@hallitus.jyy.fi
050 545 5299