JYYTISET viikolle 20/2019: Nää on kevään vikat Jyytiset, tsekkaa loppukevään meiningit

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan viikkotiedote 13.5.-19.5.2019

TIEDOTTEET

REKRYT

VALIOKUNNAT

KYSELYT

MENOVINKIT

ILOKIVEN ELOKUVATEATTERIN VIIKKO

TIEDOTTEET


JYYTISET JÄÄ KESÄTAUOLLE

Hyvää kesää kaikille! Lisätietoa JYYn toimiston aukioloajoista sekä asiantuntijoiden ja hallituksen yhteystiedot löydät osoitteesta https://jyy.fi/mika-jyy/. Nähdään taas syksyllä!

ILMOITA JÄRJESTÖSI MUKAAN AVAJAISMESSUILLE

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.6.

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta järjestää lukuvuoden avajaismessut Agoralla tiistaina 3.9. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.6. Ilmoittautumiset vahvistetaan sähköpostitse elokuun aikana.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: https://jyy.fi/ilmoittautuminen-avajaismessuille/

LIIKUNTATARRAT JATKOSSA ILOKIVELTÄ JA RENTUKASTA

Korkeakoululiikuntatarran saat 15.5. alkaen JYYn keskustoimistolta Ilokiveltä tai Kortepohjan Rentukan infopisteestä. Saavu siis jompaan kumpaan toimistoon aukioloaikana, esitä kuitti maksetusta liikuntamaksusta ja saat opiskelijakortin kylkeen liikuntatarran.

Lisätietoa: https://jyy.fi/liikuntatarrat-jatkossa-ilokivelta-ja-rentukasta/

KORTEPOHJAN VILJELYPALSTAT & -LAATIKOT VARATTAVISSA

Myös tänä kesänä JYYläisillä on mahdollisuus varata viljelypalsta tai -laatikko maksuttomasti omaan käyttöön! Ylioppilaskylän palstat sijaitsevat Kortesuolla ja laatikot kylän pihamaalla. Varaukset ja tiedustelut Rentukan infosta osoitteesta info@rentukka.fi

Lisätietoa: https://www.kortepohja.fi/fi/asukkaalle/tiedotteet-asukkaille/viljelypalstat-ja-laatikot-varattavissa-rentukan-infosta/

OPINTOIHIN ILMOITTAUDUTAAN NYT SISUSSA

Opintoihin ilmoittaudutaan nyt Korpin sijaan Sisussa. Uuteen järjestelmään kannattaa tutustua jo kesällä. Uusi järjestelmä korvaa vanhan vähitellen. Lue lisää JYU:n verkkosivuilta.

Lisätietoa: https://www.jyu.fi/fi/ajankohtaista/arkisto/2019/05/opiskelija-ota-sisu-kayttoosi-opintoihin-ilmoittaudutaan-nyt-sisussa

JYU MAIN LIBRARY FARWEWELL MUSIC VIDEO

Käy tsekkaamassa yliopisto-opiskelijoiden kuvaama musiikkivideotribuutti yliopiston kirjastolle. ”Memories of Spring” esittelee tämän arkkitehtuurin helmen parhaita puolia. Yliopiston kirjaston uudet palvelupisteet palvelevat Mattilanniemessä ja Ylistönrinteellä.

Lisätietoa: https://www.facebook.com/watch/?v=2361712284059506

REKRYT


HAE SYL:N KEHITYSYHTEISTYÖN NEUVOTTELUKUNTAAN KENKKUUN

Haku päättyy 19.5.

Innostutko globaalista vaikuttamisesta ja koulutuksen edistämisestä kansainvälisesti? Välitätkö ilmastonmuutoksesta? Oletko sinnikäs viestijä, verkostoituja tai rahoituksen tuntija? Etsimme nyt idearikkaita ja motivoituneita tekijöitä JYYn edustajaksi KENKKUun.

Lisätietoa: https://jyy.fi/hakuilmoitus-syln-kehitysyhteistyon-neuvottelukuntaan/

YLÄKAUPUNGIN YÖ 2019 VAPAAEHTOISHAKU

Festarit la 18.5. klo 10 – 05 Yläkaupungilla

Yläkaupungin Yö -kaupunkifestivaali etsii jälleen vapaaehtoistyöntekijöitä. Festivaali tarjoaa talkoohenkisen ja innostavan työporukan sekä mielenkiintoisia työtehtäviä asiakaspalvelusta laitetekniikkaan. Lisätietoja ja haku Yläkaupungin Yön nettisivuilta.

Lisätietoa: http://www.ylakaupunginyo.fi/vapaaehtoiseksi/

TAKSVÄRKKI RY HAKEE GLOBAALIKASVATUKSEN KOULUTTAJIA

Hakemukset viimeistään 31.5.

Kiinnostaako sinua oppia globaalikasvatuksesta ja tehdä vaikuttavaa vapaaehtoistyötä koulumaailmassa? Haluatko vahvistaa ohjaustaitojasi ja perehtyä nuorten arkeen Nepalissa? Hae Taksvärkki ry:n vapaaehtoiseksi globaalikasvatuksen kouluttajaksi lukuvuodeksi 2019–2020.

Lisätietoa: https://www.taksvarkki.fi/yleinen/taksvarkki-ry-hakee-globaalikasvatuksen-kouluttajia

VALIOKUNNAT


JYYN KULTTUURIVALIOKUNNAN KEVÄTKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET

Ke 22.5. klo 17 Ilokivi

JYYn kulttuurivaliokunta päättää kevätkautensa piknik-hengessä alkuperäisellä Ilokivellä (rinteessä ylioppilastalon takana) 22.5. Kokoonnutaan Ilokiven terassille klo 17 ja siirrytään yhdessä Kivelle. Jos sataa vettä niin siirrytään sisätiloihin. Tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa.

Lisätietoa: https://www.facebook.com/events/423810881684198/

KYSELYT


DIGITAALISTEN OPPIMISYMPÄRISTÖJEN KEHITTÄMINEN

Millainen teknologia auttaisi sinua paremmin oppimaan? Pitääkö kurssimateriaalit olla luettavissa eri laitteilla ja eri muodoissa? Käy vastaamassa yliopiston digipalveluiden kyselyyn sähköisten oppimisympäristöjen kehittämisestä.

Lisätietoa: https://www.jyu.fi/digipalvelut/fi/kehittaminen/digitaalisten-oppimisymparistojen-kehittaminen

VASTAA KYSELYYN KAUPUNKIPYÖRIEN ASEMAPAIKOISTA

Aikaa kyselyyn vastaamiseen 31.5. saakka

Jyväskylän kaupunki valmistelee kaupunkipyörien käyttöönottoa. Vastaa kyselyyn ja kerro meille, mihin sinä sijoittaisit kaupunkipyörien pyöräasemia. Kysely löytyy osoitteesta http://app.maptionnaire.com/fi/5928/.

Lisätietoa: www.jyvaskyla.fi/kaupunkipyorat

TUTKIMUS YLIOPISTO-OPISKELIJOIDEN UUPUMISESTA

Tutkimuksen avulla pyritään saamaan lisää tietoa yliopisto-opiskelijoiden uupumisen syistä, seurauksista sekä keräämään kansainvälisesti vertailtavaa tietoa suomalaisista yliopisto-opiskelijoista. Vastaaminen kestää noin 15 minuuttia ja se on saanut ISPA-IU:n eettisen komiten luvan (I/017/02/2019).

Lisätietoa: http://tinyurl.com/burnoutresearchfin

MENOVINKIT


HYVINVOINTIVIIKON SUUNNITTELUPIKNIK

Ti 14.5. klo 16 Agoran pihanurmi jos sää sallii, muuten Agoran sisätiloissa

Tervetuloa ensi syksyn hyvinvointiviikon suunnittelupiknikille. Tule mukaan nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta, sekä antamaan oman panoksesi opiskelijoiden hyvinvointiviikolle! #mielenterveysseminaari2019 #hyvinvointiviikot2019

Lisätietoa: https://www.facebook.com/events/2341844539384364/

KESÄMUSIKAALI MELODIA REKRY

To 16.5. klo 17-18, Agora D121

Kaipaatko kesälle musiikkiteatteria? Melodia on uusi musiikilliseen teatteriin painottuva harrastelijaryhmä. Kesän aikana on tarkoitus luoda ja harjoitella alkuperäisesitys, joka esitetään syksyllä. Tule kuulemaan lisää torstain infotapahtumaan. Lähetä sähköpostia, jos et pääse paikalle.

Lisätietoa: otjuahos@student.jyu.fi

RENTUKKA KARAOKE MEETS KORTEFORTE

Pe 17.5. klo 20 Rentukassa

Kevään viimeisen karaoken vuoro ja tällä kertaa paikalla on myös Kortepohjan oma kuoro, KorteForte! Rentukan baari avoinna viimeistä kertaa ennen kesää ja tiedossa hyvä valikoima juotavia – tule päästämään sisäinen kultakurkkusi valloilleen tai muuten vain fiilistelemään tunnelmaa.

Lisätietoa: https://www.facebook.com/events/660014741083363/

TIIMI&TYÖNANTAJA -MONITIETEINEN TYÖELÄMÄPROJEKTIKURSSI

Hakuaika 19.5.2019 saakka

Kaipaatko kesäopinnoiksi käytännönläheistä opiskelua ja uusia kontakteja työelämään? Haluatko kehittää työelämätaitojasi ja verkostoitua eri alojen opiskelijoiden kanssa? Hakuaika Tiimi&Työnantaja – monitieteiseen työelämäprojektiin 19.5.2019 saakka. Hae mukaan nyt!

Lisätietoa: http://www.jyu.fi/tyoelama

ILOKIVEN ELOKUVATEATTERIN VIIKKO


ARYTMIA

Ma 13.5. klo 18, Ilokiven alakerta

Sydämen rytmihäiriön mukaan nimetty Arytmia on Boris Hlebnikovin ohjaama ihmissuhdedraama, joka kertoo ambulanssin ensihoitajana työskentelevästä Olegista ja tämän vaimostaan Katjasta. Elokuva on voittanut 17 kansainvälistä palkintoa ja kotimaassaan Arytmia voitti parhaan elokuvan, päänäyttelijän kuin myös yleisöäänestyksen palkinnot. Yhteistyössä Jyväskylän Venäjä-seura. Liput 6€/8€.

Lisätietoa: https://www.facebook.com/events/373786900142004/

LÄHETÄ MATERIAALIA JYYTISIIN


Lähetä materiaalia Jyytisiin sähköisellä lomakkeella: http://jyy.fi/jyytiset
Ilmoita tapahtumasi JYYn tapahtumakalenteriin: https://jyy.fi/tapahtumat/

Seuraa JYYtä Facebookissa: ylioppilaskuntaJYY
Twitter: JYYtwiittaa
Youtube: JYYtubettaa
Instagram: JYYinstaa