JYYTISET viikolle 3/2018: Mielenkiintoisia rekryjä, Ilokiven leffat palaavat joulutauolta, Kortepohjassa urakoidaan opinnäytteiden parissa

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan viikkotiedote 15.-21.1.2018

 • Jyytiset palaa joulutauolta
 • JYY hakee tiedottajan sijaista
 • Viikon leffat
 • JYYn järjestöseminaari 2018
 • Osallistu nettikyselyyn Kortepohjan keskustan kehittämisestä
 • Jyväskylä Debate Societyn uusien ilta
 • Jolppi tarjoaa mahdollisuuden tilata lähi- ja luomuruokaa
 • Spotlightin ja Discovery Tuesdayn tiimihaut käynnissä!
 • AIESEC Jyväskylän infotilaisuus
 • Tammikuun olutilta – kesäiset oluet
 • Opinnäyterupeama Kortepohjassa
 • Koulutuksen tutkimuslaitos hakee tutkimusapua
 • MLL:n lasten ja nuorten puhelin hakee uusia vapaaehtoisia

JYYTISET PALAA JOULUTAUOLTA

On vuoden ensimmäisten Jyytisten aika! Jyytiset on yliopisto-opiskelijoille lähetettävä viikkotiedote, johon kerätään kunkin viikon tärkeimmät menovinkit ja muut ajankohtaiset aktiviteetit. Pääset syöttämään omia ilmoituksiasi Jyytisiin nettisivuiltamme.

Lisätietoja: http://jyy.fi/jyytiset

JYY HAKEE TIEDOTTAJAN SIJAISTA

Haku käynnissä ti 16.1. klo 9 asti

Vuosi 2018 on JYYlle viestinnän ja brändien kehittämisen teemavuosi. Etsimme nyt joukkoomme innostunutta, luovaa ja organisointikykyistä tiimipelaajaa tarttumaan käynnistyvän teemavuoden mielenkiintoisiin työprojekteihin. Mikäli palat halusta päästä kehittämään ylioppilaskunnan viestintää, luomaan uutta ja kehittymään myös itse viestinnän osaajana, niin tämä on sinun tilaisuutesi!

Lisätietoja: https://jyy.fi/jyvaskylan-yliopiston-ylioppilaskunta-hakee-tiedottajan-sijaista/

VIIKON LEFFAT

KOSKETUKSISSA (2017)
Ma 15.1. klo 18, Ilokiven alakerta

Vuoden oudoin ja kaunein rakkaustarina, ”Unkarin Amélie”, kertoo Endresta ja Máriasta, kahdesta introvertista, jotka työskentelevät samassa työpaikassa, mutta ovat vieraita toisilleen. Öisin he kuitenkin näkevät samoja unia. Liput: 6/8€

TOVERI, MISSÄ OLET NYT?
Ti 16.1. klo 18, Ilokiven alakerta

Vuonna 1988 20-vuotias Kirsi Marie Liimatainen lähtee Itä-Berliiniin. Tampereella hän on kuulunut talonvaltaajiin, nyt suuntana on DDR:n kansainvälinen nuorisokorkeakoulu ”Wilhelm Pieck”. Liput: 6/8€

Alkukevään koko ohjelmisto: http://www.ilokivi.fi/illalla/tapahtumat/elokuvat/

JYYN JÄRJESTÖSEMINAARI 2018

19.-20.1. Agoralla
JYYn legendaarinen järjestöseminaari on täällä taas! Seminaari on tarkoitettu JYYn piirissä toimivin järjestöjen hallituslaisille. Tule mukaan nappaamaan uusia eväitä tulevaan järjestövuoteen!

Ilmoittaudu mukaan https://goo.gl/forms/qnBQFQ8QPW1SPc7y1
Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/1459764460744984/

OSALLISTU NETTIKYSELYYN KORTEPOHJAN KESKUSTAN KEHITTÄMISESTÄ

JYY ja Jyväskylän kaupunki tekevät suunnitelmaa Kortepohjan keskustan kehittämiseksi yhteistyössä palvelemaan alueen kaikkia asukkaita ja yrityksiä. Hankkeen tavoitteena on luoda suuntaviivat viihtyisälle ja elinvoimaiselle alueen ytimelle, Kortepohjan keskustalle. Tarvitsemme nyt sinun apuasi, jotta osaamme suunnitella hyvää kaupunkiympäristöä sinulle ja tuleville sukupolville. Täytä nettikysely ja olet mukana luomassa uutta ja parempaa Kortepohjaa!

Lisätietoja: http://maptionnaire.com/fi/3563

JYVÄSKYLÄ DEBATE SOCIETYN UUSIEN ILTA

Ti 16.1. klo 17, L-rakennus 206a

Jyväskylä Debate Society etsii uusia jäseniä. Vuoden ensimmäisessä tapaamisessa esittelemme ryhmämme ja väittelemisen säännöt ja formaatin. Tarjolla pientä purtavaa. Tapahtuma on kokonaan englanninkielinen.

Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/352602078540294/

JOLPPI TARJOAA MAHDOLLISUUDEN TILATA LÄHI- JA LUOMURUOKAA

Tilaukset ke 17.1. mennessä

Jyväskylän opiskelijoiden luomupiiri (Jolppi ry) tarjoaa mahdollisuuden tilata kohtuuhintaista luomuruokaa suoraan lähiseudun maanviljelijöiltä ja elintarvikevalmistajilta. Tilaukset voi noutaa keskiviikkona 24.1. klo 15:45-18:15 välisenä aikana Sepänkeskuksesta (Kyllikinkatu 1).

Lisätietoja: http://users.jyu.fi/~atsoukka/luomu/tilaus/

SPOTLIGHTIN JA DISCOVERY TUESDAYN TIIMIHAUT KÄYNNISSÄ!

Ke 17.1 klo 16, Yritystehdas (Sepänkatu 4)

Haluatko toteuttaa itseäsi, oppia taitoja, joita luennolla et saa ja luoda samalla Jyväskylän raikkaimpia tapahtumia? Kaikki tämä on mahdollista juuri sinulle. Hae mukaan Spotlightin ja Discovery Tuesdayn projektitiimeihin!

Spotlightin projektitiimissä painetaan duunia suomen kielellä, kun taas Discovery Tuesdayn tiimin työskentelykieli on englanti.

Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/168308177270354/

AIESEC JYVÄSKYLÄN INFOTILAISUUS

To 18.1. 17, Musican Boombox

Kiinnostaako vaikuttaminen paikalliseen yhteisöösi, ympärilläsi oleviin ihmisiin, johtajuustaidot ja kansainvälisyys? Haluaisitko saada käytännön kokemusta projektiluonteisesta tiimityöstä? AIESEC Jyväskylä järjestää info-tapahtuman, jossa kerromme lisää toiminnastamme ja jälleen startanneesta rekrytointiprosessistamme.

TAMMIKUUN OLUTILTA – KESÄISET OLUET

Ti 23.1. klo 18, Jalo kitchen & lounge (Asemakatu 2)

Pakkaa reppuusi aurinkolasit ja rantasandaalit ja tule nauttimaan kanssamme kesäisen raikkaita oluita. Nyt on täydellinen hetki huuhtoa viimeisetkin jouluherkut vatsasta ja aloittaa valmistautuminen tulevaan terassikauteen. Vuoden 2018 ensimmäisen DOS:in olutillan teemana on KESÄISET OLUET!

Tapahtuman hinta on 10€ jäsenille, 15€ ei-jäsenille. Huom! Ilmoittautuminen alkaa 16.1. klo 12.

Lisätietoja: http://olutseurados.fi/tapahtumat/tammikuun-olutilta-kesaiset-oluet/

OPINNÄYTERUPEAMA KORTEPOHJASSA

19.-21.1. Kortepohjan R-talon kerhohuone
Opinnäyterupeama on perjantaina alkava ja sunnuntaina päättyvä tehostettu ajankäyttö opinnäytteen kirjoittamiseen. Ryhmäpaine jos jokin saa tuloksia aikaan, joten ota läppärisi mukaan, hankkiudu R-talon kerhohuoneeseen ja tapaa muut iso-G:n tai pikku-K:n kanssa kamppailevat.

Ilmoittautuminen: https://goo.gl/forms/FIumVQMDowCJK5B22

Lisätiedot: https://www.facebook.com/events/141728429865220/

KOULUTUKSEN TUTKIMUSLAITOS HAKEE TUTKIMUSAPUA

Koulutuksen tutkimuslaitos hakee tutkimusapua (6–8 henkilöä) kevään kansainvälisiin oppimistulosten arviointeihin. Arviointeihin osallistuu sekä ala- että yläkoululaisia eri puolilta Suomea. Arvioinnit suoritetaan koulun omilla laitteistoilla tai kouluille vietävillä “arviointivankkureilla”.

Tutkimusapulaisten tehtävänä (2hlö/vankkuri) on viedä pakettiautolla tarvittava määrä tietokoneita kouluille eri puolilla Suomea, laittaa ne testauskuntoon sekä varmistaa, että testitilaisuus sujuu ohjeiden  mukaisesti. Työ edellyttää tietoteknisiä ongelmanratkaisutaitoja eli valmiutta ratkaista koetilaisuuksien teknisiä haasteita oma-aloitteisesti tai yhteistyössä koulujen henkilökunnan kanssa. Lisäksi työhön voi kuulua muita koetilaisuutta avustavia tehtäviä.

Hakijoilta edellytetään vähintään B-luokan ajokorttia sekä valmiutta matkustamiseen (jopa useampana päivänä viikossa). Valitut henkilöt koulutetaan tehtävään helmi-maaliskuussa.

Lisätietoja:
Suunnittelija Eija Puhakka, eija.puhakka@jyu.fi
Projektitutkija Joni Lämsä, joni.lamsa@jyu.fi

MLL:N LASTEN JA NUORTEN PUHELIN HAKEE UUSIA VAPAAEHTOISIA

MLL:n lasten ja nuorten puhelimessa käydään vuosittain yli 25 000 aikuisen ja lapsen välistä luottamuksellista puhelin-, nettikirje- tai chat-keskustelua. Tarvitsemme lisää yli 25-vuotiaita vapaaehtoisia päivystäjiä. MLL tarjoaa koulutuksen ja tukea tehtävään.

Lisätietoja: http://www.mll.fi/paivystajaksi

LÄHETÄ MATERIAALIA JYYTISIIN

Lähetä materiaalia Jyytisiin sähköisellä lomakkeella: http://jyy.fi/jyytiset
Ilmoita tapahtumasi JYYn tapahtumakalenteriin: https://jyy.fi/tapahtumat/

Seuraa JYYtä Facebookissa: https://www.facebook.com/ylioppilaskuntajyy/
Twitter: http://www.twitter.com/jyytwiittaa
Instagram: JYYinstaa

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY on opiskelijoiden oma järjestö, joka valvoo opiskelijoiden etuja ja järjestää monipuolista toimintaa. Jokainen Jyväskylän yliopiston perustutkinto-opiskelija on JYYn jäsen.
Lisätietoa JYYstä: http://jyy.fi