To 7.4. klo 17 alkaen

Torstaina 7.4. päästään nauttimaan porukalla ulkoilmasta Liikunnan Riemun Sopuleiden johdolla! Luvassa on kevätretki Haukanniemeen, jossa päästään tunnelmoimaan kevättä ja luonnon heräämistä talven jäljiltä. Reippailun lisäksi retkelle sisältyy myös makkaranpaistoa laavulla aivan Tuomiojärven rannalla. Järjestäjän puolesta tarjotaan pientä retkievästä, mutta myös omia eväitään voi tuoda mukaan. Retkelle pääsee osallistumaan 30 henkilöä. Lähtö retkelle Wilhelm Schildtin kadun päästä, luontopolun parkkipaikalta.

Liikunnan Riemu on vuonna 2011 perustettu urheiluseura, jonka jäsenistö koostuu korkeakouluopiskelijoista. Sopulit ovat yksi Liikunnan Riemun useista jaostoista. Jaosto tarjoaa jäsenilleen erilaisia ulkoiluun ja elämyksiin liittyviä liikuntamahdollisuuksia aina melonnasta suunnistukseen ja retkeilystä sirkusteluun. Jokainen liikuntataustastaan riippumatta on tervetullut Sopulien laumaan.

Käytännön asioita kevätretkelle:

  • Ota mukaan oma pullosi, jotta saat nesteytettyä itseäsi.
  • Järjestäjät ottavat mukaan polttopuut ja muut tarvikkeet laavua varten. He myös tarjoavat lihattomat makkarat kaikille sekä vaahtokarkkeja grillattavaksi.
  • Voit siis ottaa omat evääsi mukaan halutessasi.

Ilmoittaudu tästä