Tervetuloa jäseneksi Suomen parhaaseen ylioppilaskuntaan

Tiesitkö että Jyväskylän yliopiston opiskelijana sinäkin olet Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan jäsen? Ylioppilaskunta valvoo opiskelijoiden etuja, tarjoaa apua ja tukea opintoihin liittyvissä pulmatilanteissa, jakaa tarrat opiskelijakorttiin, rakentaa opiskelija-asuntoja ja paljon muuta.

Voit tutustua ylioppilaskuntaasi tarkemmin Opiskelijan ABC -sivulla.

Kilpailuun voit osallistua seuraamalla JYYtä sosiaalisessa mediassa. Tarkemmat osallistumisohjeet löydät alta.

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta. Instagram ja Facebook eivät ole millään tavoin mukana kilpailun järjestämisessä.

Kilpailun ajankohta

Kilpailuun voi osallistua 16.9.2021 saakka.

Palkinnot

Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan S-ryhmän 50€ lahjakortteja (2 kpl) sekä Ravintola Ilokiven 26€ lahjakortteja (2 kpl).

Kilpailuun osallistuminen

Voittajat arvotaan kaikkien JYYn Facebook @ylioppilaskuntajyy ja Instagram @jyyinstaa -kanavia 16.9.2021 mennessä seuranneiden henkilöiden kesken. Arvonta suoritetaan 17.9.2021, ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti joko Instagramissa tai Facebookissa. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta kahden päivän sisällä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan henkilökunta tai luottamustoimijat eivät voi osallistua kilpailuun.

Tietojen luovuttaminen

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta ei kerää tai luovuta kilpailijoiden tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä. Järjestäjä voi evätä henkilön osallistumisen epäsoveliaan käytöksen perusteella.

Järjestäjä pidättää oikeuden säätöjen muutoksiin.