Kaikki tunnit vaativat ennakkoilmoittautumisen Kide.appissa

Tiistai 4.10.

EASY Jooga klo 19:00-20:00

EASY Jooga kutsuu sinut rauhoittumaan lempeään harjoitukseen. Tunti sisältää soljuvaa liikettä sekä myös pidempiä pysäkkejä asennoissa antaen mahdollisuuden pysähtyä oman kehon ja mielen äärelle. Tunti sopii sekä aloittelijoille että jo pidempään joogaa harjoittaneille.

Pukeutuminen: Sisäliikuntavaatteet

Intensiteetti: kevyt

Missä: Yliopiston Liikunta- rakennus (Voimistelusali, VS)

Keskiviikko 5.10.

HIIT klo 9:00-9:25

HIIT-tunnilla (High Intesity Interval Training) pääset testaamaan rajojasi! Alkulämmittelyn jälkeen vuorotellaan lyhyitä työ- ja palautteluosuuksia ja sykkeet nostetaan korkealle koko kehoa kuormittavilla harjoitteilla. Tunnin harjoitteet tehdään aikaa vastaan, jolloin jokainen voi tehdä harjoitteet omaan tahtiin oman kuntotasonsa mukaisesti. Intervallitreeni kohottaa lyhyessä ajassa tehokkaasti kuntoa.

Pukeutuminen: Sisäliikuntavaatteet

Intensiteetti: raskas

Missä: Yliopiston Liikunta- rakennus (Voimistelusali, VS)

Abs klo 9:30-9:55

Abs on napakka keskivartalotreeni, joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille kuntoilijoille. Tule treenaamaan vahva keskivartalo!

Pukeutuminen: Sisäliikuntavaatteet

Intensiteetti: keskitaso

Missä: Yliopiston Liikunta- rakennus (Voimistelusali, VS)

Ultimate STARTTI klo 19:00-20:00

Ultimate (myös ultimate frisbee) on liitokiekolla pelattava joukkuelaji. Pelin tavoitteena on tehdä ennalta määrätty määrä maaleja eli pisteitä nopeammin kuin vastajoukkue. Maali syntyy, kun pelaaja vastaanottaa syötön joukkuetoveriltaan maalialueella. Liitokiekko kädessä ei saa liikkua vaan kiekkoa liikutellaan syöttelemällä. Molemmista joukkueista on kentällä kerrallaan perinteisesti seitsemän pelaajaa.

Virallisesti pelialueena on noin jalkapallokentän kokoinen kenttä (100x37m), mutta kentän kokoa voi soveltaa myös pelaajamäärän mukaan. Kenttä jakautuu kolmeen osaan vastaavasti kuin amerikkalaisessa jalkapallossa: Kentän molemmissa päissä on 18 metriä pitkät maalialueet.

Ultimate on vauhdikas laji, jonka tunnuspiirteisiin kuuluvat muun muassa kontaktittomuus ja tuomarittomuus. Ultimate on todella rehti ja hyvän mielen laji.

STARTTI-vuoro on suunnattu aloittelijoille matalankynnyksen vuoroksi. Aiempaa osaamista ei tarvitse. Vuorolla käydään läpi lajikohtaiset tärkeimmät säännöt, perustekniikat ja pelaillaan. Sekavuoro. Ohjaaja paikalla opastamassa lajin pariin.

Pukeutuminen ja välineet: Suositellaan omien pelivälineiden hankkimista/lainaamista, mutta alkuun pääsee hyvin uMoven-pelivälineillä.

Intensiteetti: Keskitaso

Missä: Hipposhalli (HH)