Uusi laji etsinnässä? Tule testaamaan, mitä Ready Set Polella on tarjota! RSP on tankotanssi- ja joogakoulu aivan Jyväskylän sydämessä, jossa toimintaa tarjotaan suurella sydämellä ja rakkaudesta lajiin asenteella.
 
Ma 23.10 klo 12-13, TANKOTANSSI

Tankotanssi on näyttävä urheilulaji ja treenimuoto, joka sopii jokaiselle ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Ainoastaan raskaana ollessa emme suosittele aloittamaan lajia. Tankotanssi kehittää lihaksia ja kehonhallintaa ja etenkin ylävartalon voima kehittyy harrastuksen myötä nopeasti – samalla kun pidät hauskaa!

Tankotanssi jaetaan karkeasti pitoihin, eli staattisiin asentoihin, sekä pyörähdyksiin tangolla, mutta lajissa on satoja eri liikkeitä ja useita eri tyylilajeja. Uusia tankotanssiliikkeitäkin luodaan jatkuvasti lisää, joten laji tarjoaa rajattomat kehittymismahdollisuudet ja onnistumisen kokemuksia ihan jokaiselle.

24.10 klo 12-13, KANGASAKROBATIA
Aloitamme tutustumalla joogaliinoihimme uudella tavalla ja opettelemme lajille tyypillisiä liikkeitä lantion korkeudelle ripustetulla liinalla. Treenaamme erilaisia helppoja kiipeämisiä, temppuja, pyörähdyksiä. Suosittelemme tunnille pitkähihaisia ja -lahkeisia, ihonmyötäisiä vaatteita.
 
Ti 24.10 klo 13.15-14.15, ILMAJOOGA

Ilmajoogan palauttavalla tunnilla keskitymme avaamaan kehon solmukohtia, joita esiintyy erityisesti lonkissa ja rintarangassa. Avaamme kehon solmuja lempeillä ja rauhallisilla asanoilla eli jooga-asennoilla kangasta hyödyntäen. Ilmajoogan palauttava tunti on hieman rauhallisempi kuin vahvistava, ja sopii siksi erityisen hyvin ensikertalaisille.

Tunnit järjestetään Ready Set Polen tiloissa osoitteessa Cygnaeuksenkatu 3. Kaikille tunneille on 15 osallistujan kiintiö.

Lue lisää: https://www.readysetpole.fi/