Ti 5.4 klo 16.00-18.00, kuvataideluokka C418, päärakennuksen 4. kerros

Mielenmaisemataulu-tekniikka on taiteilija Hanna (Karoliina) Korhosen kehittämä taiteen tekemiseen perustuva työkalu stressinhallintaan. Se on taiteen luomista käsillä, mikä voi olla niin piirtämistä, maalaamista kuin muovailua. Kyseisellä tekniikalla on tutkitusti hyötyjä stressin lievittämiseen, mistä voit lukea lisää: http://mimata.myportfolio.com/ .

MiMaTassa tehdään päämäärätöntä taidetta käsillä kuunnellen samalla lofi-chillhop-musiikkia. Ideana on ottaa aikaa itselleen, olla hetkessä ja antaa vain käsien viedä. Keskiössä on itse kokemus taiteesta, omista tuntemuksistaan sekä hetkestä, eikä itse teos. Toisin sanoen teos, jonka tulet tekemään voi olla niinkin toissijainen, ettei haittaa, vaikka heittäisit sen roskiin heti työpajan jälkeen.

Työpajamme Hyvinvointiviikolla tulee koostumaan kolmesta 20 minuutin MiMaTasta, joissa luodaan kolme erillistä piirustusta tai muovailuvahasta tehtyä teosta. Voit olla mukana joko kaikki MiMaTat tai vain osan. Piirustustarvikkeet ja muovailuvahat saat paikan päältä, mutta voit myös ottaa omat taiteiluvälineesi mukaan halutessasi.

Workshopin tulee ohjaamaan itse Hanna Korhonen, joka on tullut tutuksi muun muassa Finnish Nightmares -sarjakuvien ja työuupumusta käsittelevän Katkenneita lankoja -sarjakuva-antologian luojana.

Työpajaan mahtuu ensimmäiset 25 osallistujaa.

Ilmoittaudu tästä