Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta hakee jäsenpalvelu- ja järjestösihteerin opintovapaan sijaista

Koetko järjestö- ja opiskelijatoiminnan tärkeänä? Palatko halusta auttaa ja tukea yksittäisiä opiskelijoita ja järjestöjä? Kiinnostavatko säännöt ja hallinto? Onko yhdistyslaki mielenkiintoista luettavaa? Oletko inessä järjestöskenessä?

Saatat olla etsimämme henkilö!

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta (JYY) on noin 12 000 yliopisto-opiskelijan muodostama julkisoikeudellinen yhteisö. Toimimme jäsentemme edunvalvonta- ja palveluorganisaationa. Haemme joukkoomme jäsenpalvelu- ja järjestösihteerin sijaista ajalle 6.1.2020 -9.4.2021. Tehtävään valittavalle järjestetään sopimuksen mukaan perehdytystä jo joulukuussa.

Jäsenpalvelu- ja järjestösihteeri on suurelle osalle jäsenistöämme ensimmäinen kontakti ylioppilaskuntaan. Toimistorutiinien ja muiden tukitoimien lisäksi hän hoitaa päivittäistä jäsenpalvelua myös englanniksi. Jäsenpalvelu- ja järjestösihteeri on vastuussa muun muassa opiskelijatarrojen jakamisesta ja jäsenpalveluista huolehtimisesta. Toimistorutiinit sitovat työpöydän taakse toimiston aukioloaikoina.

Jäsenpalvelu- ja järjestösihteeri neuvoo ja tukee JYYn piirissä toimivia järjestöjä. Arkeen sisältyy muun muassa järjestöavustusten koordinointia sekä koulutusten ja vertaistapaamisten järjestämistä. Jäsenpalvelu- ja järjestösihteerin tehtävänä on kehittää JYYn järjestösektorin sekä ylioppilaskunnan piirissä toimivien järjestöjen toimintaa eteenpäin.

Etsimme ihmisläheistä järjestötoiminnan moniosaajaa, joka pärjää vauhdikkaassa toimintaympäristössä ja jolla on intoa ja kykyä oppia uutta. Etsimme synnynnäistä asiakaspalvelijaa! Edellytämme sinulta hyviä viestintätaitoja, ongelmanratkaisukykyä, erinomaisia suomen ja englannin kielen taitoja, kokemusta järjestötoiminnasta sekä korkeakouluopintoja. JYYn toiminnan tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että hallitset sosiaaliset tilanteet sekä sähköiset työvälineet ja toimintaympäristöt. Alkupalkkaus on ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaisesti 1 953,12 euroa kuukaudessa, jonka lisäksi maksetaan mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät.

Mikäli olet etsimämme henkilö, toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-tiedostoina viimeistään 31.10.2019 klo 9.00 mennessä osoitteeseen toiminnanjohtaja@jyy.fi. Sähköpostin otsikkokenttään merkintä “jäsenpalvelu- järjestösihteerin haku”. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Haastattelut järjestetään 7.-8.11.2019 aikana. Haastatteluun valituilla teetetään ennakkotehtävä. Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden hakemuksessaan ilmoittamiin suosittelijoihin. 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä eri taustoista olevia henkilöitä.

Tarjoamme sinulle muun muassa: 

  • monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset toteuttamaan ideoitasi ja kehittämään osaamistasi
  • kokeilukulttuuriin orientoituneen osaavan, intohimoisen ja innostavan työyhteisön tuen
  • mahdollisuuden hakea asumaan JYYn omistamiin asuntoihin
  • vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  • ylimääräisiä TES-vapaita 
  • liikunta- ja kulttuuriseteliedun
  • palkkaus: Ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkaluokan III mukaan, alkaen 1 933,49  €/kk (lisäksi mahdolliset koulutus- ja kokemuslisät)

Lisätietoja tehtävästä antavat

Minna Oinas
Toiminnanjohtaja
+358 45 138 6816
toiminnanjohtaja@jyy.fi

Eetu Heiska
Jäsenpalvelu- ja järjestösihteeri
+358 50 430 6747
jasenpalvelusihteeri@jyy.fi