Soihtu hakee palveluneuvojaa

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja ymmärrät asiakaskokemuksen tärkeyden? Sujuuko asiakaspalvelu sinulta luontevasti, myös tiukoissa tilanteissa? Haluatko osaksi reipasta ja ammattitaitoista Soihtu Asumisen tiimiä? Tule Soihdulle töihin!

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta hakee Soihtu Asumisen tiimiin palveluneuvojaa 1.10.2023 alkaen vakituiseen työsuhteeseen.

Palveluneuvoja työskentelee Soihtu Asumisen tiimissä. Palveluneuvojalta odotetaan reipasta ja luontevaa otetta asiakaspalveluun, tiimityöskentely- ja organisointitaitoja sekä valmiuksia ja kiinnostusta toiminnan kehittämiseen. Palveluneuvojan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi mm. vuokrasopimusten hallinta, asukasviestintä ja toimiston yleiset työtehtävät. Asiakaspalvelu tapahtuu kahdella palvelupisteellämme: Savelassa Soihdun toimitiloissa ja Kortepohjan ylioppilaskylässä Rentukka-talossa.

Etsimme innostavaa, kielitaitoista ja oma-aloitteista asiakaspalvelijaa. Arvostamme positiivista, aktiivista ja palveluhenkistä asennetta sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Asuinhuoneiston vuokraustoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Työ on välillä hektistä, joten omaathan taidot toimia myös tiukoissa aikatauluissa, muuttuvien tilanteiden keskellä.

Soihtu on Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYYn omistama liiketoimintakokonaisuus. Soihtu Asuminen vastaa JYYn vuokra-asumisesta kolmessa kohteessa Jyväskylässä. Soihdun asuinkohteet sijaitsevat Kortepohjassa, Mäki-Matissa ja Savelassa. Asuntoja vuokrataan ensisijaisesti opiskelijoille.

Edellytämme:

  • Kokemusta ja luontevaa otetta asiakaspalvelutyöstä
  • Intoa työskennellä asiakaslähtöisesti osana Soihtu Asumisen tiimiä
  • Oma-aloitteisuutta ja organisointitaitoja
  • Erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa, jotta selviydyt asiakaspalvelutilanteista myös englanniksi
  • Hyviä viestintätaitoja
  • ICT-taitojen ajantasaisuutta ja kykyä hallita monen ohjelman käyttö sujuvasti samanaikaisesti

Eduksi katsomme:

  • Kokemusta asuntojen vuokrauksen parissa toimimisesta
  • Kokemusta opiskelija-asumisen kentän tuntemisesta

Soihtu huolehtii työntekijöistään hyvillä työterveyshuollon palveluilla ja muilla työpaikkaeduilla. Työntekijöidemme käytössä on mm. kuntosali ja vuosittainen liikunta- ja kulttuurietu. Tarjoamme ammattitaitoisen työyhteisön tuen, kannustavan työympäristön ja mahdollisuuden kehittymiseen. Tehtävän palkkaus määräytyy ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaan, palkkaluokka II (2120,00 €, lisäksi mahdolliset koulutus- ja kokemuslisät).

Lisätietoja:

Soihtu Asumisen palvelupäällikkö Jenni Kirkkomäki, +358 50 437 2639 (yhteydenotot mieluiten ke ja to klo 12-15.30)

Hakuaika: 8.-20.8.2023. Haastattelut järjestetään viikon 34 aikana. Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden hakemuksessaan ilmoittamaan suosittelijaan.

Toimita hakemus Soihdun verkkosivuilla olevan Lähetä hakemus Soihdulle -lomakkeen kautta.

This position requires fluency in Finnish, therefore the application notice is posted only in Finnish.