Suvi Liukkonen ja Teemu Vasama JYYn uudet tapahtumatuottaja ja kopoasiantuntija

JYYn uudeksi tapahtumatuottajaksi on valittu Suvi Liukkonen. JYYn korkeakoulupoliittisen asiantuntijan sijaiseksi valittiin Teemu Vasama.

Liukkonen on valmistunut kulttuurituottajaksi vuonna 2016, minkä jälkeen hän on pyörittänyt omaa agentti- ja manageritoimistoa. Lisäksi Liukkonen on toiminut Keski-Suomen elokuvakeskuksen hallituksessa.

Vasama on aiemmin toiminut JYYn hallituksen korkeakoulupoliittisena vastaavana vuonna 2016 ja hallituksen puheenjohtajana vuonna 2017. Vuonna 2018 Vasama toimi Suomen ylioppilaskuntien liiton hallituksessa koulutuspoliittisena vastaavana. Jyväskylän yliopiston hallituksen jäsenenä Vasama on toiminut vuosina 2020-2021.

JYYn toiminnanjohtaja Minna Oinas kiittelee molempien hakujen korkeaa hakijatasoa. Hän on vakuuttunut, että Liukkonen ja Vasama kumpainenkin vahvistavat omalta osaltaan toimiston asiantuntemusta ja tuovat vakautta toimintaan vankalla osaamisellaan.

-Iloitsen syvästi siitä, että saimme napattua näin upeat tekijät joukkuettamme vahvistamaan! Odotan tulevaa yhteistyötämme innostunein mielin!, Oinas hehkuttaa.

Vasaman mielestä on mahtavaa päästä jatkamaan työtä opiskelijoiden ja yliopistoyhteisön hyväksi ja muistuttaa, että tulevana kahtena vuonna tulee tapahtumaan paljon.

-Opetussuunnitelmia uudistetaan ja jatkuvan oppimisen tarjontaa lisätään. Unohtamatta tietenkään eduskuntavaaleja. On tärkeää, että me opiskelijat olemme aktiivisesti mukana vaikuttamassa korkeakoulutuksen tulevaisuuteen, Vasama summaa omia näkemyksiään.

Liukkonen on omasta valinnastaan innoissaan ja kiitollinen.

-Odotan tehtäviltäni paljon uutta, sillä vaikka tulen korkeakoulumaailmasta, on yliopistomaailma ja sen omat perinteet vielä itselleni uusia.

Vasama tulee sijaistamaan Joachim Kratochvilia, joka jää kahden vuoden mittaiselle opintovapaalle 1.2. alkaen.

Lisätietoja

Minna Oinas
Toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja@jyy.fi
+358 45 138 6816