Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Ilokivi Queer Night

Ilokivi Queer Night – Love Edition

14 helmikuun @ 19:00 - 23:55

4€

Rakkautta ja ystävyyttä on ilmassa! Ensimmäistä kertaa ikinä Ilokivi Queer Nightissa järjestetään speed friendingin lisäksi speed dating. Molemmat toteutetaan bingomuotoisena! Illan lopuksi meitä tanssittaa vinyylein DJ iltatatu. Tapahtuma on K-18.

Aikataulu
Ovet klo 19:00
Speed friending + Speed dating klo 19:30-22:00
DJ iltatatu klo 22:00-00:00
Ovet klo 00:00

Liput
4 €/kpl (sis. narikkamaksun)
Voit ostaa lipun ennakkoon Kide.appista täältä.
Lippuja voi ostaa myös ovelta! Vain korttimaksu.

Miten speed friending ja speed dating toimii bingomuotoisena?
– Saavuttaessa paikalle jokainen osallistuja täyttää oman kortin, jolla kertoo, mitä on etsimässä, ja lisäksi saa teemaan sopivan bingolapun. Bingolappua voi käyttää keskustelun avaajana!
– Kun speed friending/dating alkaa, osallistujat etsivät vapaana olevan toisen osallistujan, jonka kanssa haluavat keskustella. Yksi kierros kestää 15 minuuttia eli illan aikana sinun on mahdollista tavata 8 muuta osallistujaa! Älä unohda täyttää bingolappua.
– Kun kello kilahtaa, on aika etsiä seuraava henkilö, johon haluaa tutustua! Jälleen kierros kestää 15 minuuttia.
– Mikäli saat koko bingolapun täyteen, voitat itsellesi ja valitsemallesi henkilölle drinkin/mocktailin illan drinkkilistalta!

Mikäli haluat pitää taukoa kesken speed friendingin/datingin tai haluatte jatkaa keskustelua, se on aivan ok.

Huomioithan, että tapahtumassa noudatetaan JYYn turvallisemman tilan periaatteita. Osallistumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan turvallisemman tilan periaatteita. Voit tutustua periaatteisiin JYYn verkkosivuilla täällä.

Tapahtumassa on läsnä myös JYYn yhdenvertaisuusvastaava, joka on JYYn tapahtumatuottaja Suvi Liukkonen (puh. +358 45 137 1961 / sähköposti: tapahtumatuottaja @ jyy.fi). Yhdenvertaisuusvastaavan tunnistat JYYn harmaasta hupparista ja yhdenvertaisuusvastaavapinssistä. Voit olla häneen yhteydessä matalalla kynnyksellä, mikäli koet, että JYYn turvallisemman tilan periaatteita on rikottu.

Ilokivi Venue on esteetön tila. Voit lukea lisää Ilokivi Venuen esteettömyystiedoista Venuen omilta verkkosivuilta täällä.

Tiedot

Päivämäärä:
14 helmikuun
Aika:
19:00 - 23:55
Sarjat:
Hinta:
4€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://kide.app/events/025f9f64-5e7a-4610-b59f-8b5a7e99f853

Tapahtumapaikka

Ilokivi Venue

Järjestäjä

JYY