Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

JYYn Elokuvamaraton: Disney Princess Classics

28 helmikuun @ 09:00 - 22:00

Vapaa pääsy

JYYn Elokuvamaraton ottaa jälleen haltuunsa Ilokivi Venuen keskiviikkona 28.2.! Tänä vuonna maratonin ohjelmistossa on vain ja ainoastaan Disney-prinsessaelokuvien klassikkoja. Elokuvat on suomeksi, mutta tekstitykset englanniksi.

Ohjelmisto
Lumikki ja seitsemän kääpiötä (1937)
Tuhkimo (1950)
Prinsessa Ruusunen (1959)
Pieni Merenneito (1989)
Kaunotar ja hirviö (1991)
Pocahontas (1995)
Mulan (1998)

Suoritusohjeet
Maraton aloitetaan aamulla klo 9:00 ja päätetään viimeistään klo 22:00. Elokuvien välissä on 10-15 min tauot ja aikaa on varattu myös lounaalle ja illalliselle. Maratoonarin tulee katsoa kaikki elokuvat, jotta maraton on hyväksytysti suoritettu. Hyväksytystä suorituksesta maratoonari saa haalarimerkin!

Lippuista ja niiden varaamisesta
Elokuvamaratoni on pääsymaksuton ja vain JYYn jäsenille. Jäsenyys tarkistetaan ovella. Liput tulee kuitenkin varata Kide.appin kautta. Lippuvaraus avautuu keskiviikkona 21.2. klo 9:00. Paikkoja on vain 62 opiskelijalle! Voit varata yhteensä kaksi lippua.

Mikäli et pääsekään osallistumaan maratonille, ilmoita siitä JYYn tapahtumatuottajalle Suvi Liukkoselle sähköpostitse osoitteeseen tapahtumatuottaja@jyy.fi. Näin lippu saadaan taas varattavaksi!

Eväistä, juomisista ja muista tarvikkeita
Ilokivi Venuelle maratoonarit saavat tuoda omia eväitä ja alkoholittomia juomia sekä tilata ruokaa. Maratoonareilla on käytössä Venuen backstage-tilojen jääkaapit. JYY tarjoaa maratoonareille päivän ajan teetä, kahvia ja alkoholittomia juotavia kuten limuja ja mehuja.

Maratoonarit saavat myös tuoda Venuelle omia tyynyjä, vilttejä, peittoja ja patjoja, jos näin haluavat. Tyynyt, viltit, peitot ja patjat pitää kuitenkin viedä pois Venuelta maratonin jälkeen.

Muuta huomioitavaa
Huomioithan, että tapahtumassa noudatetaan JYYn turvallisemman tilan periaatteita. Osallistumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan turvallisemman tilan periaatteita. Voit tutustua periaatteisiin JYYn verkkosivuilla täällä.

Tapahtumassa on läsnä myös JYYn yhdenvertaisuusvastaava, joka on JYYn tapahtumatuottaja Suvi Liukkonen (puh. +358 45 137 1961 / sähköposti: tapahtumatuottaja @ jyy.fi). Yhdenvertaisuusvastaavan tunnistat JYYn harmaasta hupparista ja yhdenvertaisuusvastaavapinssistä. Voit olla häneen yhteydessä matalalla kynnyksellä, mikäli koet, että JYYn turvallisemman tilan periaatteita on rikottu.

Tilan esteettömyydestä
Ilokivi Venue on esteetön tila. Voit lukea lisää Ilokivi Venuen esteettömyystiedoista Venuen omilta verkkosivuilta täällä.

Tiedot

Päivämäärä:
28 helmikuun
Aika:
09:00 - 22:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://kide.app/events/9d09f637-01b2-413c-ada5-b46fd653f5f7

Tapahtumapaikka

Ilokivi Venue

Järjestäjä

JYY