Tue JYYn kehitysyhteistyötä ostamalla Ilokiven kehylounaslippuja!

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta on juuri lahjoittanut 2300 euroa Syyrian sodassa vammautuneiden lasten kuntoustyötä varten. Koko summa on saatu koottua Ilokiven lounasravintolan kehitysyhteistyölounaslippujen tuotoista, jotka ohjattiin Suomen punaisen ristin ”Auta heidät takaisin jaloilleen” -kampanjaan. Lounaslippujen tuotot kerättiin SPR:n kampanjaan tammikuusta huhtikuuhun ja  tämä tarkoittaa, että tuona aikana Ilokivellä on syöty yhteensä 11 500 kehitysyhteistyölounasta! On valtavan hieno ja tärkeä asia, että opiskelijat haluavat tällä tavalla arjessaan osallistua hyvän tekemiseen ja auttaa kaikkein heikoimmassa asemassa olevia. Suurkiitokset siis kaikille kehylounaslippuja ostaneille!

Yhdessä voimme tehdä jatkossakin hyvää nimittäin viime kevään lopusta alkaen kehylounaslippujen tuotot on ohjattu jyväskyläläisen Aurora Borealis ry:n kautta Nepaliin Loo Nivan kylään, jossa niillä tuetaan nuorten mahdollisuuksia korkeakoulutukseen. Koulutus tukee yhteiskuntia kestävän kehityksen saavuttamisessa ja on siksi suuri panostus paremman elintason saavuttamiseksi. Monilla nepalilaisilla nuorilla ei kuitenkaan ole varaa jatkaa opintojaan niin pitkälle kuin he haluaisivat. Autamme köyhimpiä nuoria koulumaksuissa, -tarvikkeissa sekä asumisessa, jotta lahjakkuus ei jäisi hyödyntämättä perheen varallisuudesta riippuen.

JYYn kehitysyhteistyölounalippuja voi ostaa Ilokiven lounasravintolasta mainitsemalla kassalla, jolloin lounaan hintaan lisätään 20 sentin kehitysyhteistyölisä. Kuitenkin helpoin tapa on ostaa kymmenen lounaan kehylounaslippuvihko, jonka 27 euron hinnasta kaksi euroa ohjautuu kehitysyhteistyöhön. Lisäksi jokainen opiskelija on lämpimästi tervetullut mukaan JYYn kehitysyhteistyövaliokuntaan, jonka seuraava kokous järjestetään tiistaina 11.9. klo 16.15 Ilokiven ravintolan takaosassa. JYYn kehitysyhteistyötoiminta on helppo ja opiskelijaläheinen tapa päästä tekemään jotain merkityksekästä maailman parantamiseksi!