Tule mukaan JYY:n kestävän kehityksen viikon järjestäjätiimiin

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi? JYY:n kestävän kehityksen viikon tiimissä on monenlaisia kevyitä ja vastuullisempia tehtäviä, joissa pääset oppimaan, inspiroitumaan ja tutustumaan poikkitieteellisesti uusiin opiskelijoihin. Lisäksi saat huomata, kuinka sinun teoillasi oikeasti on merkitystä!

Kestävän kehityksen viikko järjestetään 28.10.-3.11. Vapaaehtoistiimille järjestetään muutama workshop ennen viikkoa. Etsimme tiimiin monenlaisia opiskelijoita erilaisista opiskelutaustoista. Tunnistatko itsesi seuraavista?

  • Tykkäätkö suunnitella ja toteuttaa vaikuttavaa viestintää? Tiimissä pääset ideoimaan videoita ja podcastia sekä tietenkin toteuttamaan somepostauksia.
  • Oletko aurinkoinen asiakaspalvelija tai kylmähermoinen järjestelijä? Järjestämme viikon aikana monenlaisia asiatapahtumia, joissa tarvitsemme out of the box -ideoita, apukäsiä ja vastuunkantajia.
  • Haluatko oppia ilmastonmuutoksen ratkaisuista ja kiinnostaako sinua vastuullisuuskysymykset tulevassa työelämässä? Sinun ei tarvitse olla vielä mikään ilmastoguru lähteäksesi mukaan tiimiin. Ja jos sattuisit sellainen olemaan, tulet varmasti oppimaan lisää ja saatat löytää yhteistyökumppaneistamme tulevaisuuden työmahdollisuuksia.

Tule mukaan keskiviikkona 18.9. klo 16 tiimin ensimmäiseen workshopiin, jossa kuulet lisää teemaviikosta, tutustut muihin tiimiläisiin sekä pääset heti syventymään myös asiaan. Paikka tarkentuu pian.

Ilmoittaudu workshopiin täyttämällä seuraava lyhyt lomake. Näin varmistamme, että tarjoilut eivät lopu kesken!

Ilmoittaudu tästä.

Lisätietoja:

Siiri Koutola
Kestävän kehityksen viikon koordinaattori
siirikoutola@hotmail.fi
0440242505