Hae mukaan Wappukomiteaan!

Kuten tiedetään vappu on opiskelijan parasta aikaa eikä se lopu koskaan. Siksi…

JYY kokoaa historiansa ensimmäisen Wappukomitean, johon voivat hakea kaikki JYYn jäsenet! Komitea vastaa kaupunkisuunnistuskilpailu Amazing Race Jyväskylän (ARJ:n), lakituksen jälkeisten piknik-bileiden Lakitus AfterPartyn, ldbtqa+ yhteisölle suunnattujen bileiden Ilokivi Queer Night – Wappu Editionin ja kortteliopiskelijabileiden Vappukuulutus! järjestämisestä vuoden 2024 vappuna. Lisäksi JYYllä ja Wappukomitealla on käytössään viikon ajan Ilokivi Venue, jonne on mahdollista ideoida ja toteuttaa vappuisaa ohjelmaa.

Jokaiselle tapahtumalle muodostetaan oma opiskelijoista koostuva järjestäjäryhmänsä, joka vastaa tapahtuman viestinnästä, markkinoinnista, graafisesta suunnittelusta, käytännön järjestelyistä sekä toimii tapahtuman työvoimana. Järjestäjäryhmä on vastuussa vain omasta tapahtumastaan eikä heidän odoteta osallistuvan jokaisen tapahtuman järjestämiseen. Järjestäjiä per tapahtuma haetaan 5-8 hlö. Työskentely kieli voi olla suomi ja/tai englanti. Wappukomitea kokoontuu tammikuusta lähtien kerran kuukaudessa ja lähempänä vappua useammin. Järjestäjäryhmät kokoontuvat itse sopimillaan sykleillä.

Ryhmien tukena toimii JYYn tapahtumatuottaja, JYYn hallituksen kulttuuri- ja tapahtumavastaava ja Wappukomitean vetäjä.

Hae Wappukomitean vetäjäksi!

Wappukomitean vetäjänä johdat komiteaa ja toimit järjestäjäryhmien tukena yhdessä JYYn tapahtumatuottajan ja hallituksen kulttuuri- ja tapahtumavastaavan kanssa. Komitean vetäjänä pidät huolta mm. siitä että tapahtumien järjestäminen sujuu ja autat ongelmatilanteissa sekä pidät huolta prosessien dokumentoinnista ja vedät Wappukomitean kokoontumiset. Apunasi komitean vetämisessä toimii JYYn tapahtumatuottaja sekä hallituksen kulttuuri- ja tapahtumavastaava. Wappukomitean vetäjälle maksetaan palkkio.

HAE WAPPUKOMITEAAN JÄSENEKSI JA VETÄJÄKSI TÄSTÄ!

Haku Wappukomiteaan on avoinna 24.11.-13.12. Haku sulkeutuu keskiviikkona 13.12. klo 12:00. Valituille ilmoitetaan keskiviikkona 13.12. klo 18:00 mennessä sähköpostitse.

Lisätietoja antaa

Suvi Liukkonen
tapahtumatuottaja
045 137 1961
tapahtumatuottaja@jyy.fi

(Parhaiten saa yhteyden sähköpostilla ja Telegram-viesteillä)

JYYn lakkimerkki ylioppilaslakkiin

Tiesitkö, että ylioppilaslakissasi on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan lakkimerkki muinaisena osoituksena pääsystä Helsingin yliopistoon? Mutta ei hätää! Kaikilla ylioppilaskunnilla on nykyään omat lakkimerkkinsä, joten sinä JYYn jäsenenä voit vaihtaa tilalle JYYn oman soihtukokardin. Lakkimerkin voit hankkia omaksesi JYYn keskustoimistolta Ilokivestä kahdeksan euron hintaan. Korttimaksu! Ilokiven toimisto on auki vappuviikolla maanantaista perjantaihin klo 11-13.