Ville Härsilä JYYn kansainvälisten asioiden asiantuntijan sijaiseksi

JYYn kansainvälisten asioiden asiantuntijan sijaiseksi on valittu Ville Härsilä.

Härsilä opiskelee viidettä vuotta yhteiskuntapolitiikkaa Jyväskylän yliopistossa. Härsilä on toiminut aiemmin muun muassa JYYn hallituksessa, yliopiston hallinnossa opiskelijaedustajana ja Social Erasmus -koordinaattorina Norjan Bergenissä. Härsilältä löytyy myös näyttöä tiimin tavoitteellisesta johtamisesta.

-Villellä on tehtävään tarvittavaa edunvalvonnallista kokemusta. Lisäksi Ville on luonteva ihmisten kohtaaja, joka tuo rauhallisella ja systemaattisella työotteellaan tarvittavaa vakautta poikkeukselliseen syksyyn ja lukuvuoteen, kertoo ylioppilaskunnan toiminnanjohtaja Minna Oinas.

-Olen innoissani kun pääsen tekemään töitä opiskelijan paremman huomisen eteen. Näen kansainvälisyyden arvokkaana mahdollisuutena nykyisille ja tuleville opiskelijapolville oppia uutta ja luoda kestävämpää sekä oikeudenmukaisempaa maailmaa. Tämän vuoksi on tärkeää huolehtia kansainvälisten opiskelijoiden edunvalvonnasta sekä edistää kaikkien opiskelijoiden mahdollisuuksia kansainvälistyä, Härsilä kertoo.

Oinas näkee Villessä tiimipelaajan joka sitoutuu kaikissa tilanteissa yhteisön hyvinvoinnin tukemiseen. Myös Villen aiempi kokemus ihmisten motivoimisesta ja sitouttamisesta ovat tärkeitä tehtävässä, jossa toimitaan tiiviissä yhteistyössä luottamustoimijoiden kanssa, Oinas hehkuttaa.

JYYn kansainvälisten asioiden asiantuntija hoitaa kansainvälisyyteen, kehitysyhteistyöhön ja ulkomaalaisiin tutkinto- ja vaihto-opiskelijoihin liittyviä asioita. Kansainvälisten asioiden asiantuntija toimii läheisesssä yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kv-palveluiden kanssa.

Härsilä tulee sijaistamaan nykyistä kansainvälisten asioiden asiantuntijaa, joka jää kahdeksan kuukauden mittaiselle toimivapaalle 18.8.2020 alkaen.

Lisätietoja

Minna Oinas
Toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja@jyy.fi
+358 (0) 45 138 6816