Vinkkejä opiskelutiloista

Kirjastorakennus remontissa ja vaikeutta löytää opiskelupaikkaa? Ei hätää!
Esittelemme seuraavassa muutamia mainioita opiskelutiloja:

Fennicum: Koko rakennus varattavia opetustiloja ja yliopistopapin huonetta lukuun ottamatta opiskelijoiden käytössä. Tiloissa yhteensä noin 40 tietokonetyöpistettä. Rakennuksessa myös taukokeittiö, joka on opiskelijoiden käytössä. Rakennus avoinna ma-pe klo 7.30-20.00.

Päärakennus, Aallon kirjaston parvi: Hiljaisen työskentelyn tilaa. Avoinna ma-pe klo 7.30-20.00.

Educa tietokoneluokka: Opiskelijoiden käytössä aina kun ei ole varauksia. Avoinna ma-pe klo 7.30-16.30.

Lozzi: Rakennus auki ma-pe klo 7.30-18.00 ja ravintolasali on opiskelijoiden ryhmätyökäytössä lounasajan ulkopuolella.

Liikunta: Rakennus auki ma-pe klo 7.30-20.00. Rakennuksessa on entinen kirjastotila, joka on kaikkien yliopiston opiskelijoiden käytössä. Sieltä löydät mm. hiljaista tilaa ja muutaman ryhmätyötilan.

MaA aula, ravintola Maija ja opetustilat: MaA-rakennuksen aulatilat ovat opiskelijoiden käytössä rakennuksen aukioloaikoina ma-to 7.30-20.00, pe 7.30-18.00 ja lauantaina kirjaston aukioloaikojen mukaisesti. Rakennuksen opetustilat ovat opiskelijoiden käytössä aina silloin kun niissä ei ole varauksia. Ravintola Maijan sali on auki rakennuksen aukioloaikojen mukaisesti ja on opiskelijoiden ryhmätyö jne. käytössä lounasajan ulkopuolella.

Ilokiven ravintola: ravintolasalia voi käyttää opiskeluun aamuisin 9-10.30 ja nauttia samalla aamupalaa!

Rentukka: Kortepohjan asukkaita palvelee Rentukassa kaksikin opiskelutilaa vuorokauden ja viikon ympäri.

Lisäksi protip: kampuksen vapaat tietokoneet näet näppärästi navi.jyu.fi-palvelusta näytön kuvaa klikkaamalla (vasemmalla yläkulmassa).

Huomaathan, ettei kampuksella opiskellessakaan arvotavaroita kannata jättää vartioimatta pöydille tai naulakoihin! Yliopisto tai ylioppilaskunta ei vastaa naulakoihin jääneestä omaisuudesta.