Yliopistolla tiedonsiirto-ongelma & Frankin korttivalikoima ja hinnat muuttuneet 1.8.

Jyväskylän yliopistolla on tällä hetkellä tiedonsiirto-ongelma, eikä uusien opiskelijoiden tietoja tai kaikkia jatkavien opiskelijoiden läsnäolotietoja ole saatu tuotettua Frankille tai muille palveluntarjojille. Ongelmaa ratkotaan parhaillaan. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.

Uusi Frank App!

Frank App päivittyy ja opiskelijakorttien hinnat muuttuvat 1.8. alkaen. Tutustu Frankin uudistuneeseen opiskelijakorttivalikoimaan ja hintoihin täältä: www.frank.fi/opiskelijakortti.

Miksi uusi Frank App pyytää minua rekisteröitymään?

Frank Appin uusi versio pyytää sinua rekisteröitymään tai kirjautumaan student.frank.fi -verkkopalvelun tunnuksillasi, vaikka olisit käyttänyt Frank Appia aiemmin. Tämä johtuu siitä, että vanhasta applikaatiosta on luovuttu kokonaan ja palvelut yhdistetty yhdeksi kokonaisuudeksi osoitteessa student.frank.fi syksystä 2017 alkaen toimineen verkkopalvelun kanssa.

HUOM! Uuden version käyttöönotto vaatii aktiivisen läsnäolostatuksen! Tämä tarkoittaa siis sitä, että uusi Frank App ei voi varmentaa opiskelijastatusta jos et ole rekisteröitymishetkellä läsnäoleva opiskelija. → Mikäli opintosi juuri päättyivät, etkä ole enää läsnäoleva ensi lukukaudella, voit jatkaa vanhan sovellusversion käyttöä elokuun loppuun asti tai 30 päivän ajan läsnäolotiedon poistumisen jälkeen.

Uusi aloitusnäkymä

Uudesta Frankin sovelluksesta löydät parhaat opiskelijaedut heti päälimmäisenä. Sovellus avautuu uusimpiin etuihin ja olennaiseen informaatioon, mutta digitaalinen opiskelijakorttisi on vain yhden swaippauksen tai alavalikon napatuksen päässä. Digikortin saat näkyviin siis noin sekunnissa!

Kysymyksiä?

Katso vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin täältä: www.frank.fi/faq .

Mikäli FAQ-osiosta ei ollut apua sinun kysymykseesi, ota yhteyttä info@frank.fi !